Конул Нізаміновна є фахівцем в ультразвуковій діагностиці понад 20 років. Не дивлячись на величезний досвід роботи лікар безперервно удосконалює свої знання і розвиває свої практичні навички.
Лікар Сорочан є досвідченим офтальмологом, який понад 25 років спеціалізується на лікуванні хвороб, що вражають органи зору. Алла Миколаївна займається діагностуванням захворювань очей за допомогою інструментальних досліджень, підбором методів коригування зору, визначенням відповідних контактних лінз і окулярів.
УЗД-спеціаліст вищої категорії, проводить УЗД лімфатичної системи, щитовидки, гінекологічного профілю, а також пренатальну діагностику, що дає можливість постановки точного діагнозу.
Доктор спеціалізується на педіатрії. Проводить профілактичні огляди, консультування дітей перед щепленням. Лікує гострі, хронічні, а також інфекційні захворювання дитячого віку
Вадим Леонідович - один з провідних вітреоретінальних хірургів України. Завідує відділенням хірургії міжнародного медичного центру «Офтальміка». За час практики здійснив кілька десятків тисяч мікрохірургічних втручань з приводу глаукоми, катаракти, гемофтальма, діабетичної ретинопатії, відшарування сітківки.