Психотерапевт для дорослих і підлітків від 16 років допомагає впоратися з тривожністю, депресивними станами, емоційним вигоранням і складнощами у стосунках. Працює індивідуально та з парами, підтримує у кризових періодах життя, періодах втрати й змін, використовуючи сучасні та ефективні методи психотерапії для досягнення стійких результатів.
Сучасна та прогресивна лікарка-педіатр, яка працює за принципами доказової медицини та дбайливо супроводжує здоров’я дітей від перших днів життя. Проводить профілактичні огляди, діагностику та лікування дитячих захворювань, уважно ставиться до кожного маленького пацієнта й завжди допомагає батькам зрозуміти важливе просто і доступно.
Моя мета — не лише лікувати захворювання, а й підтримувати пацієнтів морально, допомагати відновити їхню впевненість у собі та якість життя. Вважаю, що поєднання професіоналізму, емпатії та постійного розвитку — запорука успіху сучасного лікаря.
Лікар займається діагностикою та лікуванням патологій нервової системи. Область професійних інтересів: невралгії, пухлинні утворення, епілепсії, інсульти та ін. Спеціалізується на синдромах судинного ураження головного мозку (інсульти, енцефалопатії), дисфункції вегетативної нервової системи, синдромах ураження головного мозку і черепних нервів, прикордонних станах між неврологією і психіатрією