Дитячі лікарі Дніпра

Лікар Сімейний лікар Приходько Оксана Валентинівна на Doc.ua
Лікар Масажист Воронін Олег Ігорович на Doc.ua
Досвідчений фахівець виконує різні види масажу: мануальна терапія, вісцеральний, лікувальний. Надає допомогу при артрозі, грижі Шморля, гемангіомі хребців, спондильозі, люмбалгії, стенозі хребетного каналу, міозиті, онімінні пальців, остеохондрозі, плоскостопості, радикуліті, сколіозі, кіфозі
Лікар Педіатр, Пульмонолог Ільченко Світлана Іванівна на Doc.ua
Ільченко Світлана Іванівна
Доктор медичних наук
Світлана Іванівна - лікар-педіатр, дитячий пульмонолог вищої кваліфікаційної категорії, доктор медичних наук з досвідом роботи понад 30 років. Займається проблемами ранньої діагностики, лікування та можливого поліпшення якості життя дітей з муковісцидозом. Завжди досягає позитивних результатів. Дуже уважний, професійний і досвідчений лікар. Має широкий діапазон знань, досвіду і глибокого почуття відповідальності за свої призначення.
Лікар УЗД-фахівець Данченко Ольга Андріївна на Doc.ua
Дніпро, вул. Набережно Заводська, 123 д
Дитячий і дорослий лікар УЗД, має вищу лікарську категорію, професійна спеціалізація - виконання УЗД внутрішніх органів і систем, ендокринних залоз, м'яких тканин, зняття нейросонограми у дітей.
Лікар Алерголог Сафронкова Наталія Іванівна на Doc.ua
Лікар Отоларинголог Кунсков Олег Вікторович на Doc.ua
Лікар займається діагностикою, лікуванням та реабілітацією хронічного гаймориту, фронтита, тривалого нежитю, ускладненого носового дихання, хронічного тонзиліту, риніту, аденоїдиту, ангіни, фарингіту, ларингіту, ларинготрахеїту, бронхіту, отиту, екземи зовнішнього вуха
Лікар Отоларинголог Кавеліна Ірина Володимирівна на Doc.ua
Ірина Володимирівна - дитячий отоларинголог вищої кваліфікаційної категорії из досвідом роботи понад 30 років. Займається лікуванням синуситів різної локалізації, секреторних отитів, гострих та хронічних тонзилітів, фарингітів та інших захворюваннь ЛОР-органів. Завжди досягає позитивних результатів. Дуже уважний, професійний і досвідчений лікар. Має широкий діапазон знань, досвіду і глибокого почуття відповідальності за свої призначення.
Лікар Ендоскопіст Щудро Сергій Олександрович на Doc.ua
Дніпро, вул. Шолом-Алейхема 4/26
Лікар працює в діагностичної та лікувальної ендоскопії в напрямку гастроентерології та отоларингології. Сергій Олександрович володіє технікою проведення ендоназальної риноскопії і відеоендоскопії, яка дозволяє оглянути аденоїди і голосові зв'язки через носові ходи. Також проводить колоноскопію, езофагогастродуоденоскопія, бронхоскопію. Виконує лігування варикозно розширених вен стравоходу, взяття біопсії, хромендоскопію, поліпектомію і інші лікувальні процедури
Лікар Дерматовенеролог Белань Светлана Степановна на Doc.ua
Дніпро, пр. Слобожанський, 109а
Лікар Масажист Савченко Ольга Іванівна на Doc.ua
Ольга Іванівна - професійний масажист, який працює як з дітьми, так і з дорослими пацієнтами. Володіє найширшим спектром різних масажів: лікувальний, точковий, енерговідновлюючий, антицелюлітний, баночний, розслабляючий, тонізуючий, вібраційний. За допомогою правильно підібраною індивідуальної програми масажу Ольга Іванівна допомагає своїм пацієнтам вирішувати неврологічні проблеми, порушення обміну речовин, а також проводить реабілітацію новонароджених і навчає їх батьків самостійним процедурам на дому.