Дитячі лікарі Дніпра

Дніпро, вул. Свердлова, 6, каб. 18
Ольга Генріхівна - лікар-терапевт, який володіє методом класичної гомеопатії. Спеціалізується на гомеопатичному лікування гострих і хронічних захворювань: хвороб лор-органів, дихальної, травної систем, печінки, сечостатевої сфери, серцево-судинних, неврологічних захворювань, захворювання шкіри, хвороб обміну речовин, ендокринних розладів, гіпоіммунних станів, алергічних захворювань.
Доктор займається діагностикою та терапією широкого спектра отоларінгологічних захворювань. Лікує гострі і хронічні фарингіти, ангіни, поліпи, аденоїди. Швидко і безболісно видаляє чужорідні тіла і сірчані пробки.
Дніпро, вул. Вороніжська, 2 а
Лікар психолог, займається проблемами адаптації у дітей та дорослих, працює з наркозалежними, людьми з алкогольною та нікотинової залежностями. Допомагає пацієнтам при «вигоранні» на роботі, надає психологічну допомогу бійцям і переселенцям, проводить психологічну корекцію і психодіагностику за системою Віри Грачової, а також психологічне консультування на підприємствах.
Максим Віталійович спеціалізується на лікуванні хвороб, що вражають ЛОР-органів у дітей і дорослих. Лікар Таран проводить тонзіллотомію, аденотомию, підслизову резекцію перегородки носа, тонзиллектомію, підслизову вазотомію нижніх носових раковин, шунтування барабанної порожнини та ін.
Лікар веде первинний огляд пацієнтів, використовуючи в практиці фізикальні методи обстеження (пальпація, перкусія, аскультація), у разі наявності показань, направляє пацієнтів на дообстеження (лабораторне та функціональне обстеження, огляди лікарів вузького профілю), веде пацієнтів з хронічними захворюваннями, проводить медичний догляд за здоровими дітьми віком до 3х років, підтримує своєчасну вакцинопрофілактику, відповідно до віку, а також виявляє фактори ризику розвитку хронічних захворювань та розповідає про важливість профілактичного підходу.
Дніпро, вул. Титова, 29 (Дитяча поліклініка СБЛ№1)
Лікар проводить психотерапію та консультування з дорослими, дітьми (від 3-х років) і сімейними парами. Групова психотерапія з підлітками (від 10-ти - до 18 років). Формат короткостроковий, проблемно-орієнтованої і тривалої психоаналітичної психотерапії. У повному обсязі діагностує особистість і пізнавальні (когнітивні) процеси - оцінка навичок, особистісні профілі, профорієнтація і т.д.
Психолог і психотерапевт, займається індивідуальним, груповим консультуванням дітей. Пріоритетний напрямок роботи - рішення проблем дитячо-батьківських відносин, дитячих неврозів, порушень психо-емоційного розвитку, складнощів у взаєминах між матір'ю і дитиною (рання стадія), проблем підліткового віку, посттравматичних розладів. Веде англомовний прийом.
Дніпро, просп. Олександра Поля, 103
Лікар хірург дитячий вищої категорії, проводить операції (мала амбулаторна хірургія), спрямовані на лікування всіх хірургічних патологій у дітей.
Дніпро, вул. Набережно Заводська, 123 д
Дніпро, Запорізьке шосе, 38
Сонолог, УЗД-фахівець. Спеціалізація лікар - проведення ультразвукових досліджень у дорослих, дітей.
Лікар спеціалізується на отоларингології. Займається лікуванням таких захворювань, як: гайморит, риніт, ларингіт, хронічний тонзиліт