Ольга Юріївна - професіонал своєї справи. Володіє методиками психічної реабілітації та корекції, реабілітації спинальних хворих та ДЦП, параневральними та паравертебральними блокадами. В 2015 році отримала вищу кваліфікаційну категорію.
Лікар невролог дитячий і дорослий, проводить лікування різних психоневрологічних захворювань: головного болю, енурезу, безсоння, епілепсії, гідроцефалії, ускладнень запальних захворювань, травм мозку, вегетативних дисфункцій і ін.
Олена Олегівна - висококваліфікований ортодонт і директор стоматології «Денталика». Лікар спеціалізується на лікування зубо-щелепних аномалій, використовуючи незнімну / знімну ортодонтичну апаратуру. До неї на консультацію приходять як дорослі, так і маленькі пацієнти. Як директор ТОВ «Денталика» Є.О. Малевич була удостоєна нагороди «Кращий керівник-2015».
В'ячеслав Євгенович - досвідчений лікар, який спеціалізується на діагностиці, лікуванні медикаментозному та хірургічному лор-захворювань у дорослих і дітей. Ліцензія на приватну лікарську практику з 1994 року. Завідував дорослим і дитячим лор-відділенням в м. Дніпро. Провів понад 24000 операцій у дорослих і дітей.
Доктор проводить всі ЛОР-процедури для дітей і дорослих, включаючи різні промивання, введення лікарських засобів безпосередньо у верхні дихальні шляхи, розтин абсцесів ЛОР-органів
Дитячий лікар невролог вищої категорії, кандидат медичних наук. Лікує дітей і дорослих з органічними ураженнями мозку, перинатальним ураженням ЦНС, епілепсію, епілептичними синдромами, затримкою психомовного розвитку, невротичними розладами та ін.
Головний лікар клініки «MedinUA», єдиний фахівець в країні, який здійснює терапію гриж хребта за методикою епідурального невролізу, що дозволяє усувати освіту без розрізів. Сфера професійних інтересів Артема Миколайовича також включає малоінвазивну хірургію хребта і реконструктивну хірургію переднього відділу стопи
Досвідчений акушер-гінеколог проводить консультативні прийоми і профілактичні гінекологічні прийоми. Призначає і веде терапію при менструальних порушеннях, з’явившихся запальних і інфекційних процесів, надає допомогу при патологіях шийки матки