Сторінка 16: Приватні лікарі Черкас

Лікар Алерголог Лінчевська  Ольга  Миколаївна на Doc.ua
4.0
Лінчевська Ольга Миколаївна — алерголог-імунолог з досвідом роботи у Черкасах., надає допомогу при алергічних захворюваннях — від бронхіальної астми до алергічного дерматиту.
Лікар Нефролог, Педіатр Фурманець Катерина Анатоліївна на Doc.ua
4.0
Катерина Анатоліївна – лікар-педіатр, нефролог, яка приймає дітей від народження до 18 років. Займається діагностикою та лікуванням гострих і хронічних дитячих захворювань та захворювань нирок і сечовивідної системи. Завжди з усмішкою зустрічає своїх маленьких пацієнтів і легко знаходить спільну мову з малечею та їх батьками.
Лікар Вертебролог, Ортопед-травматолог Труш   Олексій Васильович на Doc.ua
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Алерголог, Терапевт, Ендокринолог Пономаренко  Анжела  Андріївна на Doc.ua
4.0
Досвід роботи – 4 роки. Закінчила Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова. Спеціалізуюся у наданні медичної допомоги пацієнтам з терапевтичною патологією., зокрема хворим з цукровим діабетом та ускладненнями, патологією щитоподібної залози. Маю спеціальність з фаху «Ендокринологія» та «Алергологія».
Лікар Анестезіолог, Отоларинголог Коваленко  Лілія  Вікторівна на Doc.ua
Лікар Кардіолог Ткачук  Максим  Сергійович на Doc.ua
4.0
Чому варто звернутися саме до мене? Глибокі знання та досвід у кардіології. Я закінчив Вінницький національний медичний університет імені М. І. Пирогова, що підтверджує високий рівень теоретичної підготовки. У 2021 році почав свій шлях кардіолога з інтернатури у КНП "Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги". З 2023 року працюю лікарем-кардіологом у спеціалізованому кардіологічному відділенні, що дозволяє мені ефективно діагностувати та лікувати навіть складні випадки. Досвід роботи з важкими пацієнтами. Я працюю з пацієнтами відділення інтенсивної терапії, що вимагає швидкого прийняття рішень, точності в діагностиці та володіння найсучаснішими методами лікування серцево-судинних захворювань. Постійний розвиток і впровадження новітніх методик. Кардіологія – це сфера, яка стрімко розвивається, і я постійно навчаюся, щоб застосовувати сучасні європейські та світові стандарти лікування. Індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Моя ключова стратегія – комплаєнс між лікарем і пацієнтом. Це означає, що я не просто призначаю лікування, а детально пояснюю, як воно працює, підбираю індивідуальні рішення та мотивую пацієнта дотримуватися рекомендацій для досягнення найкращих результатів. Робота на результат. Моя мета – не просто призначити медикаменти, а допомогти вам повернутися до активного та здорового життя. Я працюю так, щоб лікування давало стійкий та довготривалий ефект і мінімізувало ризик ускладнень у майбутньому. Якщо вам важливо отримати не лише професійну допомогу, а й лікаря, який справді зацікавлений у вашому здоров’ї – запрошую на консультацію!
Лікар Фізіотерапевт Гай  Анастасія  Геннадіївна  на Doc.ua
Лікар Кардіолог Соболєв  Анатолій  Вікторович  на Doc.ua
4.0
Соболєв Анатолій Вікторович — кардіолог ,спеціалізується на комплексному лікуванні широкого спектра серцевих захворювань, включаючи серцеву недостатність, ішемію, аритмії, інфекційні ураження серця.
Лікар Пульмонолог, Терапевт Пивовар  Наталія  Олександрівна на Doc.ua
4.0
Пивовар Наталія Олександрівна — дитячий пульмонолог, Спеціалізується на виявленні та лікуванні захворювань дихальної системи у дітей
Лікар Фтизіатр Євтєєва  Світлана  Євгенівна на Doc.ua
4.0
Євтєєва Світлана Євгенівна — головний дитячий фтизіатр Черкаської області, спеціаліст у діагностиці та профілактиці туберкульозу серед дітей