Шаповалова Яна Брониславівна — уважний і досвідчений лікар-педіатр із понад 15-річним стажем. Працює у «Добра Клініка», забезпечує комплексний підхід до здоров’я дітей, включаючи вакцинацію, розвиток та лікувальну підтримку
Лікар спеціалізується на гастроентерології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Займається лікуванням таких захворювань, як: панкреатит, гастрит, дуоденіт, коліт, гастродуоденіт
Вікторія Дмитрівна спеціалізується на лікуванні захворювань травної системи. Діагностує захворювання печінки, онкологічні процеси органів. Займається лікуванням пацієнтів з тривалим субфебрилітетом, розладом функції кишечника після тривалого лікування протизапальних і антибактеріальними препаратами. Також лікар лікує ожиріння і допомагає нормалізувати метаболізм
Василь Васильович – лікар гастроентеролог вищої категорії, з багаторічним досвідом роботи. Приймає дорослих та дітей віком від 10 років. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань стравоходу, шлунка та дванадцятипалої кишки, печінки та жовчного міхура, захворювань кишечника. Василь Васильович 39 років пропрацював завідувачем гастроентерологічного відділення у Черкаській обласній лікарні.