Вадим Миколайович дипломований фахівець-масажист. Надає послуги лікувального, класичного, лімфодренажного, антицелюлітного масажу. Приймає дорослих і дітей з 6-ти місяців.
Лікар спеціалізується на функціональній діагностиці. Проводить консультативний прийом, діагностичні дослідження, розшифровку і опис діагностики, а також направляє на лікування до вузькопрофільних спеціалістів
Лікар спеціалізується на фізіотерапії. Проводить консультативний прийом, медичний огляд, електролікування, магнітотерапію, світлолікування, теплолікування, масаж, ЛФК, фонофорез та інше
Сімейний лікар займається профілактикою, діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного профілю у дітей і дорослих. У професійній діяльності вона використовує сучасні методики діагностування хвороб своїх пацієнтів
Педіатр займається діагностикою та лікуванням захворювань у дітей. Спеціалізується на імунології, лікуванні захворювань органів дихання, проводить вакцинацію
Лікар вищої кваліфікаційної категорії з досвідом роботи більше 40 років. Займається лікуванням таких хвороб, як: грип, бронхіт, пневмонія, тонзиліт, цистит, коліт, панкреатит та ін.