Приватні лікарі Броварів

Найштетік Ірина Миколаївна
Лікар-ревматолог спеціалізується на ранньому виявленні ревматичної патології. Проводить локальну ін'єкційну терапію, близько-і внутрішньосуглобове введення препаратів гіалуронової кислоти, плазми збагаченої тромбоцитами. Автор 20 статей, 2 патентів
Київ, пр-т Миру, 19/18
Бровари, м. Бровари, вул. Чорновола, 6
Спеціаліст в дитячій неврології. Головними напрямками професійних інтересів лікаря є - Синдроми рухових порушень, вегетативна дисфункція, судоми, невропатія, астенічний синдром та ін. Розлади нервової діяльності
Дитячий лікар отоларинголог вищої категорії Мозковий Сергій Петрович має значний досвід роботи, проводить консультативні прийоми, діагностику та лікування захворювань ЛОР-органів для дітей від народження. Постійна участь у науково-практичних курсах і семінарах
Акушер-гінеколог, лікує гінекологічні захворювання (гострі і хронічні), проводить видалення папілом статевих органів, УЗД щитовидної залози, молочних залоз, моніторинг овуляції. Здійснює підбір контрацептивів, а також установку і видалення ВМК
Бровари, м. Бровари, вул. Чорновола, 6
Лікар-офтальмолог компетентна в лікуванні хвороб очного яблука, слізних органів, кон'юнктиви і повік. Надає допомогу при травматичних ураженнях ока, діагностує погіршення зору. Призначає комплексне консервативне лікування, підбирає контактні лінзи і окуляри
Бровари, м. Бровари, вул. Чорновола, 6
Валентина Ярославівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні патологій шийки матки, кіст яєчників, інфекційних і бактеріальних захворювань жіночих статевих органів. Доктор веде прийом вагітних пацієнток, консультує з питань грудного вигодовування, допомагає при гормональних розладах, проводить УЗД при вагітності
Київ, вул. Петра Запорожця, 26 (урологічне відділення, 2-й поверх хірургічний корпус)
Бровари, вул. Симона Петлюри, 21-В секція Б, ЖК Палладіум
Лікар-уролог проводить консультативні прийоми, УЗД в урології (нирки, сечовий міхур, простата), катетеризацію сечового міхура, бужування уретри. Лікує запальні процеси сечостатевої системи, сечокам'яну хворобу, варикоцеле, гідроцеле. Займається пластикою короткою узжечкі, видаленням гострих кондилом, видаляє у жінок парауретральні кісти
Катерина Олексіївна спеціалізується на контактному коригуванні зору, вона підбирає пацієнтам прогресивні / офісні лінзи для окулярів. Також лікар Лисенко підбирає контактні лінзи (мультифокальні, торичні). Доктор Лисенко працює з виробниками очкової корекції Baush & Lomb, CooperVision, Nikon, Rodenstock.
Київ, вул. Велика Васильківська, 54 Б
Олег В'ячеславович спеціалізується на амбулаторної хірургії. Лікує абсцеси, флегмони, гнійні процеси шкіри, опіки і обмороження. Проводить видалення сторонніх тіл стоп, пальців, м'яких тканин кінцівок. Займається лікуванням анальної тріщини, геморою, видаленням гострих кондилом і т.д.
Лікар акушер-гінеколог веде прийом пацієнток в до і післяпологовий період. Спеціалізується на проведенні ультразвукової діагностики. Надає допомогу при запальних і інфекційних хворобах органів малого таза, порушення менструального циклу, аноргазмії, проблемах із зачаттям, клімактеричних розладах. Виконує широкий спектр діагностичних і лікувальних процедур