Лікар займається проблемами гострих і хронічних гінекологічних захворювань, виконує УЗД і амбулаторні оперативні втручання. На високому рівні проводить лазерне і радіохвильове лікування ерозії, дисплазії шийки матки, виконує біопсію уражених ділянок шийки матки та радіохвильове видалення гострокінцевих кондилом. Галина Василівна також займається питаннями підготовки та веденням вагітності.
Акушер-гінеколог. Проводить такі процедури, як: кольпоскопія, введення і видалення ВМС, біопсія шийки матки, ведення вагітності, видалення кондилом, пальпація молочних залоз, лімфатичних вузлів
Лікар спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Безперервний професійний розвиток лікаря на базі клінічних кафедр Національного університету охорони здоров'я України ім. П.Л. Шупика і на онлайн платформа
Олександр Іванович займається всебічним лікуванням порушень в роботі травної системи, включаючи хронічні гастрити, холецистити, жовчнокам'яну, виразкову, рефлюксну хвороби та інші патологічні стани.
Лікар - інструктор з лікувальної фізкультури та масажу. Спеціалізується на реабілітації, ЛФК, масажі, кінезітерапії та кінезіотейпуванні. Олексію Володимировичу належить ряд авторських розробок для проведення мануальної і апаратної ліпосакції. Також він розробляє індивідуальні програми антицелюлітних комплексів і посттравматичної реабілітації.
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує акушерську та гінекологічну патологія в межах амбулаторного прийому
Лікар-гематолог. Проводить комплексне лікування гематологічних захворювань (захворювань крові). Інтерпретує лабораторну діагностику, цитологічні, гістологічні та ін. обстеження. Проводить інтерпретацію результатів рентгену, МРТ, КТ, ЕКГ та ін.
Лікар спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, огляд, блокади, ехо-енцефалографію, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології неврологічного профілю такі, як: мігрень, запаморочення, невралгія та інші