Ольга Василівна дитячий лікар-невролог першої категорії. Лікар проводить діагностику і лікування неврологічних захворювань. Інтерпретує досліджень КТ, МРТ головного, спинного мозку, хребта.
Лікар загальної практики - сімейної медицини вищої кваліфікаційної категорії. Займається лікуванням застудних захворювань, грипу, фарингіту, трахеїту, бронхіту, пневмонії, гастриту, холециститу, панкреатиту та ін.
Яна Володимирівна лікар-офтальмолог вищої категорії. Спеціалізується на проведенні рефрактометрії, підборі очок і м'яких контактних лінз, пневмотонометрії, огляді очного дна з вісокодіоптрійною фундус лінзою і ін.
Сімейний лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань терапевтичного профілю. Займається профілактикою і лікуванням гострих респіраторних захворювань, хвороб дихальної та серцево-судинної системи, патологій шлунково-кишкового тракту, неврологічних захворювань
Сімейний лікар вже близько 20 років займається діагностикою та лікуванням алергічних, інфекційних, імунних хвороб. Підбирає комплексне лікування при захворюваннях органів травлення, серцево-судинної системи і запальних процесах сечостатевої системи