Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Займається лікуванням таких хвороб, як: грип, бронхіт, пневмонія, гастрит, панкреатит, цистит, серцева недостатність
Лікар дерматолог займається діагностикою, лікуванням, профілактикою шкірних хвороб у дітей. Застосовує сучасний підхід до ведення пацієнтів з такими проблемами шкіри: атопічний дерматит, псоріаз, іхтіоз, акне, вітиліго, бактеріальні, вірусні, грибкові інфекції шкіри та інші.
Таміла Олександрівна — лікар загальної практики - сімейної медицини. Веде прийом дорослих та маленьких пацієнтів. Займається лікуванням та діагностикою застудних захворювань, грипу, бронхіту, пневмонії, отиту, тонзиліту, фарингіту, гастриту, холециститу та ін.
Спеціаліст сімейної медицини першої категорії надає допомогу пацієнтам з порушеннями функцій органів шлунково-кишково тракту, серця і судин, дихальної системи. Лікує ГРВІ, астму, пневмонію та інші захворювання у дорослих і маленьких пацієнтів
Лікар спеціалізується на хірургії та проктології. Проводить видалення і консервативне лікування тріщин, оперативне лікування парапроктиту, свищів анального каналу, видалення поліпів анального каналу, видалення кіст куприка. Брав участь в 32 наукових медичних конференціях, майстер-класах та форумах
Лікар-масажист володіє техніками проведення профілактичного, лікувального, спортивного і релаксаційного масажу. Допомагає позбутися від вродженої та набутої м'язової кривошиї, захворювань суглобів, клишоногості, викривлення хребта. Постійно удосконалює свої навички на спеціалізованих курсах
Лікар-реабілітолог, масажист з більш ніж 10-ти річним досвідом роботи. Уважний до своїх пацієнтів, відповідально підходить до виконання своїх обов'язків, і постійно вдосконалює власні професійні якості за допомогою відвідування курсів, конференцій і воркшопів