Приватні лікарі Броварів

Лікар Акушер-гінеколог Полішко Юлія Євгеніївна на Doc.ua
Акушер-гінеколог. Проводить консультацію та індивідуальний підбір засобів контрацепції. Встановлює і видаляє ВМС. Спеціалізується на лікуванні передракових станів шийки матки і малих хірургічних операціях.
Лікар Офтальмолог Січкар Дмитро Васильович на Doc.ua
Київ, вул. Митрополита Василя Липківського 16 В, 03035
Молодий та перспективний лікар-офтальмолог, спеціалізується на хірургічному лікуванні новоутворень повік та кон'юнктиви. Проводить детальні консультації для дорослих пацієнтів, надаючи індивідуальний підхід до кожного випадку. Постійно підвищує свою кваліфікацію та застосовує новітні методики у своїй практиці для забезпечення найкращих результатів лікування.
Лікар Невролог Ламборська Тетяна Олександрівна на Doc.ua
Тетяна Олександрівна — дитячий лікар невролог. Займається лікуванням нервової системи дітей від народження до повноліття.
Лікар Сімейний лікар Мельничук Андріана Ігорівна на Doc.ua
Андріана Ігорівна — лікар загальної практики-сімейної медицини. Займається лікуванням застудних захворювань, порушень серцево-судинної системи, захворювань органів дихання та травлення. Веде прийом для дорослих і дітей
Лікар Акушер-гінеколог Тарасюк Сніжана Вадимівна на Doc.ua
Акушер-гінеколог. Проводить зовнішнє та внутрішнє акушерське та гінекологічне обстеження, зняття швів. Роздільне діагностичне вишкрібання порожнини матки та цервікального каналу. Виділення поліпу цервікального каналу. Забір мазків з піхви та шийки матки
Лікар Ортопед, Травматолог Синюченко  Сергій  Вікторович на Doc.ua
Сергій Вікторович лікар ортопед-травматолог, який спеціалізується на вправленні вивихів, пункції суглобів і навколосуглобових бурс, паравертебральній блокаді, проведенні провідникової анестезії, інфільтраційної анестезії, внутрішньосуглобових ін'єкцій, накладення і зняття гіпсових лонгет, первинній хірургічній обробці ран, зупинці кровотеч та ін.
Лікар Нарколог Скуратовська Валентина Миколаївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на наркології. Проводить консультативний прийом, діагностику та медикаментозне лікування залежності, детоксикацію, ведення пацієнтів, амбулаторний нагляд, профілактику рецидивів, робота з родичами пацієнта
Лікар Психіатр Ющенко Тарас Петрович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на психіатрії. Проводить консультативний прийом, проведення медикаментозне лікування разом з комплексом реабілітаційних заходів з метою ресоціалізації пацієнтів; взаємодія зі структурами соціального захисту для вирішення питань соціальної допомоги
Лікар УЗД-фахівець Алієв Ільхам Надір Огли на Doc.ua
Бровари, м. Бровари, вул. Чорновола, 6
Лікар спеціалізується на УЗД-діагностиці. Проводить консультативний прийом, огляд, УЗД-діагностику, розшифровку діагностичних досліджень, а також направляє до вузькопрофільних спеціалістів. Написав 14 наукових статей. Веде прийом для дітей з 5 років
Лікар Терапевт Басацька Ірина Іванівна на Doc.ua
Досвідчений лікар-терапевт приймає пацієнтів з хворобами шкіри, алергічними реакціями, збоями в роботі травлення, порушенням серцевого ритму і гіпертонічною хворобою, вірусними захворюваннями ЛОР-органів. Доктор проводить ретельний огляд і збір скарг, вивчає анамнез і призначає комплексне лікування