Досвідчений лікар-проктолог використовує у своїй практиці методи аноскопії, ректороманоскопії, видаляє поліпи і косметичні дефекти Сургітрон. Лікує анальну тріщину, геморой 1-3 стадії без операції, гострий аноректальний флеботромбоз, анальний свербіж, видаляє анальні бахромки, кондиломи, лікує запори
Лікар спеціалізується на проктології. Займається лікуванням таких захворювань, як: анальна тріщина, геморой 1-4 стадії без операції, запор, анальний свербіж, також видаляє анальні бахромки, кондиломи, поліпи
Леонід Миколайович спеціалізується на лікуванні проктологічних захворювань. Займається лікуванням анальної тріщини, геморою 1-4 стадії без операції, анального свербежу, запорів. Проводить аноскопію, ректоскопію, латексне лігування, дезартерізацію гемороїдальних вузлів, видалення поліпів і косметичних дефектів ануса, інфрачервону коагуляцію
Лікар лікує та проводить профілактичні заходи щодо попередження захворювань прямої кишки, товстої кишки, області анального отвору та параректальної області. Артем Алійович проводить консультативний прийом, первинну діагностику та лікування запальних захворювань шкіри, видалення стороннього тіла, доброякісних новоутворень, проводить обробку ран, виконує перев'язки. Постійно удосконалює рівень своєї кваліфікації.