Приватні клініки Білої Церкви (7)
- Дитяча кімната,
- Дитяча кімната,
- Оплата карткою,
Медичний центр «ОН Клінік» - це кваліфіковані спеціалісти, сучасні ефективні методи лікування, найкраще обладнання, комфортні умови та доступні ціни. ще
Багатопрофільна клініка для усієї родини, надаємо послуги висококваліфікованих лікарів різних спеціальностей, з багаторічним досвідом роботи. Проводимо фізичну та психологічну реабілітацію, лабораторні дослідження, функціональну та ультрозвукову діагностики. ще
ЛОР-центр та центр слуху «Беттертон» у Білій Церкві вже більше 7 років спеціалізується на передовій сурдології й отоларингології, надаючи пацієнтам широкий спектр послуг з діагностики слуху, підбору та налаштування слухових апаратів, виготовлення індивідуальних вкладишів, берушей тощо. Займається діагностикою та комплексною терапією запальних, інфекційних та хронічних патологій ЛОР-органів. ще
Медичний центр “Dr.David” — це сучасна клініка з новітніми підходами до діагностики та лікування складних проблем з мінімальним втручанням. Ми у своїй практиці широко застосовуємо лазерні технології. Лікуємо різноманітні патології надійно та без болю (не використовуючи загального знеболення), а наші методи лікування практично не потребують реабілітації. На базі нашого медичного центру працює сімейна медицина, завдяки програмі медичних гарантій ви можете отримувати частину послуг безкоштовно. У нас ви можете подбати про своє здоров’я у повному комфорті. Приємним бонусом є постійна наявність акційних пропозицій для діагностики вашого здоров’я! ще
TendoMed— це медичний центр з сучасною діагностично-лікувальною базою, ефективними методами реабілітаці та командою фахових лікарів. Наші лікарі вміло допомагають пацієнтам покращити самопочуття та впоратися з хворобами. ще
Лікувально-діагностичний центр CentroLab надає послуги з лабораторної та функціональної діагностики: ЕКГ (електрокардіографія) з розшифровкою лікаря. ще
Ліцензія МОЗ України від 11.08.2025 N-1267 Центр наркології «MedKlinick» — сучасний медичний центр у Білій Церкві, що надає допомогу в лікуванні алкогольної, наркотичної та інших видів залежностей. Надаємо послуги по всій Київській області. Пропонуємо професійне лікування від алкогольної та наркотичної залежностей, детоксикацію, проводимо кодування, надаємо психологічну підтримку та складаємо індивідуальні програми реабілітації. Гарантуємо конфіденційність, безпеку та людяний підхід. Можливиї виїзд на дом. Консультації з психологом в телефонному режимі— безкоштовні. ще