Лікар вищої категорії. Спеціалізація — дитяча неврологія. Світлана Олександрівна — завідуюча відділенням неврології, провідний фахівець, сертифікований фахівець у лікуванні епілепсії. Володіє методикою трактування ЕЕГ, приймає дітей від 0 до 18 років. Діагностує і лікує напади судом під час сну або вдень, "перекос обличчя", затримку мовного, рухового або розумового розвитку дитини і т. д.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 114 відгуків
Направлено до клініки
Іван 04 Липень 2026
Вікторія 27 Червень 2026
Прийом у лікаря сподобався, гарне ставлення до дитини, лікар призначила лікування, далі будемо пробувати лікування, нам все підійшло.
Ольга 27 Червень 2026
Все сподобалося, лікар професіонал своєї справи.
Олена 09 Червень 2026
Все було добре, нас гарно обслужили. Лікар нам все розказав, ми все почули та все зʼясували, отримали рекомендації. Зробимо всі рекомендації лікаря, проведемо дитині курс масажу і приїдемо до лікаря на наступний прийом
Лариса 23 Травень 2026
Мені все сподобалося на візиті в лікаря.
Артем 02 Травень 2026
Лікар дуже ерудована, все було доступно і відмінно
Ірина 04 Квітень 2026
Мені дуже сподобалась лікар Світлана Олександрівна та персонал в клініці привітний. Лікар відповів на всі мої запитання які мене хвилювали задоволена роботою лікаря.
Олена 31 Березень 2026
Все чудово, я задоволена візитом.
Світлана 28 Березень 2026
Все було добре на візиті в лікаря. Мене прийняли вчасно. Лікар надала відповіді на мої питання, нарікань немає.