Лікар вищої категорії. Спеціалізація — дитяча неврологія. Світлана Олександрівна — завідуюча відділенням неврології, провідний фахівець, сертифікований фахівець у лікуванні епілепсії. Володіє методикою трактування ЕЕГ, приймає дітей від 0 до 18 років. Діагностує і лікує напади судом під час сну або вдень, "перекос обличчя", затримку мовного, рухового або розумового розвитку дитини і т. д.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 72 відгуки
Матвій 03 Грудень 2024
Нам все сподобалося на прийомі, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Владислав 23 Листопад 2024
Все пройшло добре.
Максим 23 Листопад 2024
Дуже хороший та приємний лікар, детально розказала все як має бути, прописала необхідне лікування. Розповіла в яких випадках потрібно зв'язуватись з нею. Ми дуже задоволені.
Дмитро 12 Жовтень 2024
Нам дуже сподобався прийом, звертатимемося, дякую.
Соломія 08 Жовтень 2024
Прийомом задоволені, все сподобалося, дякую.
Олексій 17 Вересень 2024
Ми дуже задоволені, лікарка чудова, клініка також. Дякую!
Зоряна 03 Вересень 2024
Мене все влаштувало, компетентний лікар, хороше обслуговування
Артем 27 Серпень 2024
Мені сподобалось як лікарка себе поводить та розмовляє, я була у багатьох лікарів які не могли поставити точний діагноз, а цей лікар зміг поставити мені діагноз, дати подальші рекомендації. Мені сподобався візит.
Євгеній 03 Серпень 2024
Все було дуже добре, нас прийом влаштував в повній мірі, дякуємо!
Денис 30 Липень 2024
Лікар привітний, все розпитала, знайшла одразу контакт з дитиною. Ми отримали всі відповіді на запитання які ставили.