Напрямок роботи: діагностика та лікування неврологічних захворюваннь, інтерпретація додаткових методів обстеження, первинна та вторинна профілактика захворювань нервової системи.
Принципи моєї роботи: Доказовість — лікування та діагностика виключно за сучасними українськими та міжнародними протоколами. Партнерство — відкрита комунікація з пацієнтом. Комплексність - цілісний підхід до здоров’я. Етика та Повага - конфіденційність і неупередженість
Лікування діагностика та лікування неврологічних захворювань.
Захворювання, які лікує
Займаюся діагностикою та лікуванням головного болю та запаморочення (мігрень, головний біль напруження, кластерний головний біль, запаморочення, вестибулярні порушення), захворювань хребта та периферичної нервової системи (протрузії та грижі міжхребцевих дисків, болі в шиї, спині й попереку, радикулопатії, защемлення нервів, тунельні синдроми), захворювань центральної нервової системи (інсульт та його наслідки, хвороба Паркінсона, когнітивні порушення, деменція), а також функціональних і стрес-асоційованих станів (вегетативні розлади, тривожні розлади, порушення сну, хронічна втома, післяковідні та посттравматичні стани).