«Спас», на Малій Арнаутській

Діагностичний центр
  • Wi-Fi зона,

Діагностичне відділення центру «Спас» представляє собою сучасну базу для виявлення захворювань суглобів і хребта. Унікальне обладнання і широкий перелік доступних для пацієнтів досліджень допомагає фахівцям клініки надавати точні результати діагностики і перейти до ефективної комплексної терапії ще

• Пн-Пт: 9:00-15:00
  • Сб: 9:00-14:00
  • Вс: выходной

вул. Мала Арнаутська, 57. На карті

Приморський

Рекомендації

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Діагностичні методи центру «Спас»

У медичному центрі представлений повний перелік діагностичних процедур для всебічного дослідження хребта і суглобів:

• Артрофоноскопія - авторська методика, дослідження за допомогою якої доступні тільки в медичному центрі «Спас». Вона дозволяє почути хрускіт, тертя суглобів і інше. В ході дослідження використовується спеціальні інструменти, мікрофон.
  • Електронейроміографія - ефективний метод для точного визначення ступеня ураження ЦНС, встановлення причини болю, аналізу параметрів біопотенціалів нерва, м'яза. Дані параметри важливі для складання максимально точного плану лікування. Діагностичний метод дозволяє досліджувати будь-які доступні периферичні нерви.
  • Денситометрія - УЗД для визначення мінеральної щільності кісток, порушень їх структури, виявлення потенційних ризиків переломів, причин розвитку остеопорозу.

УЗД суглобів

УЗ-дослідження суглобів для діагностики їх травматичного ураження, запалення зв'язок, запалень, характерних для ревматичних патологій, визначення висоти суглобової щілини, товщини хряща і ін.

УЗД хребта

УЗ-дослідження хребта є безпечним діагностичним методом, так як не супроводжується опроміненням. Метод дозволяє проводити обстеження багаторазово, що неможливо при інших діагностичних маніпуляціях.

Все пройшло на вищому рівні . Лікар все пояснив , розповів сподобалось

Андрій, 12.06.2025

Клініка дуже сподобалася, сервіс та саме відношення до пацієнтів було хороше, дійсно все на найвищому рівні тут. Насправді всі обстеження провели якісно і всі діагнози мої підтвердилися, тому я максимально задоволений залишився візитом в цю клініку.

Микола, 09.06.2025

Добре пройшов візит у цій клініці, нам дуже все тут сподобалося.

Іванна, 05.06.2025

В клініку звертався на нейроміографію. Обстеження пройшло добре, лікар хороший фахівець, проконсультував, все, що потрібно, розказав, висновок роздрукували. На ресепшен персонал ввічливий

Анатолій, 26.05.2025

Клініка хороша, я насправді тут вже не вперше була, мені дійсно все влаштовує. Один невеличкий мінус для мене, далеко досить добиратися сюди, але в цілому мені тут дуже все подобається.

Тетяна, 09.05.2025
Дивитися всі відгуки
Центри поблизу

проспект Академіка Глушка 11 г.