Отзывы о диагностическом центре «Спас», на Малой Арнаутской
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Діагностику провели добре, вчасно, все розказали та пояснили, швидко віддали висновок діагностики. Персонал клініки уважний, напередодні передзвонили, нагадали о прийомі, ніяких зауважень
Нам клніка дуже сподобалася. Все було добре.
Я задоволений проведенням діагностики, дякую.
Мне очень понравился визит, диагностику провели хорошо, очень внимательно меня выслушали, все было корректно и аккуратно. На ресепшен очень приятный администратор, все объяснили и рассказали. Сама клиника располагает, было очень комфортно
В клініці дуже чудовий лікар діагностики, який проводив ЕНМГ. Все розповів і все пояснив по моїй хворобі, прийом сподобався
Клініка настільки сподобалась, що про неї розказав майже усім своїм знайомим.
В клініці дуже приємний персонал, дуже професійний, візитом в клініку задоволені
Все сподобалося, клініка комфортна, дякую.
Все чудово пройшло, добре мене проконсультували, все зробили. Буду і надалі звертатися в цю клініку, мені дуже сподобалося. Нема ніяких зауважень до клініки. Дякую.
Все нормально пройшло. У клініці приємно, чисто.
Загалом візитом задоволений, але персонал був не привітним та при вході ніхто зі мною не привітався.
Сподобалась швидкість - прийшов, шуг-шуг, усе швиденько зробили, й далі пішов. Дуже приємний колектив, сама діагностика не дуже приємна, що ж поробиш, натомість лікар був приємним.
Гарний сервіс, прийняли навіть раніше запланованого. Візитом залишився задоволеним.
Одразу як заходиш у клініку, тебе зустрічає адміністратор із гарним відношенням, чисто, охайно. Сам лікар, що проводив мені електронейромиографію, дуже добре усе пояснив.
Ввічливий персонал. У клініці комфортно, зручно. Дякую.
Сподобалось що зустрів привітний, ввічливий персонал, знайшли змогу прийняти мене на п'ятнадцять хвилин раніше ніж я був записаний, до того ж під час діагностики усе було пояснено, що наразі відбувається із моєю ногою, доступною звичайній людині мовою.
Все дуже у клініці сподобалось. Відбулося все дуже добре. Лікар був дуже гарний і ввічливий.
Отримала все що мені потрібно та була дуже задоволена цим. Консультація лікаря дуже сподобалась.
Найкращі відгуки, лікарі та персонал чудові, діагностику гарно провели, все було дуже добре, діагноз був поставлено. Ми приїхали з іншого міста, прийняли без проблем
Все пройшло дуже добре, в клініці привітний персонал. Дуже задоволена що потрапила саме в клініку Спас
Візитом у клініку залишився задоволеним
Дуже чуйний персонал, візитом залишились задоволені.
Предоплата перед диагностикой не понравилась
К работе клиники ни каких претензий у меня нет. Приняли быстро, по времени. Все работники компетентны. УЗИ-специалист очень хороший. Цены адекватные. Всем осталась довольна.
Все нормально, все отлично. Специалисты хорошие, мне понравилось.