Медичний центр «IVMED» (Айвімед)

Діагностичний центр
  • Паркінг,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

IVMED - це медичний центр сучасних репродуктивних технологій. Наша клініка відкрилася у 2013 році і з того часу тисячі сімей в Україні та за кордоном стали щасливими батьками! Наша головна мета – зробити все можливе (і неможливе), щоб втілити у життя вашу мрію стати батьками. ще

• Пн-Сб: 8:00-18:00
  • Нд: вихідний

вул. Антонова, 2б ЖК «Шервуд». На карті

Солом'янський , м.Вокзальна

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

У клініці IVMED ми пропонуємо комплекс послуг з лікування всіх типів безпліддя:

• внутрішньоматкова інсемінація,
  • ЕКЗ,
  • ICSI,
  • кріопротокол,
  • генетична діагностика,
  • донорські програми,
  • сурогатне материнство.

Передова ембріологічна лабораторія, генетична лабораторія, власна база донорів біоматеріалу, інноваційна електронна система контролю за біоматеріалом (IVF ID WITNESS SYSTEM) – робота новітнього обладнання та наших досвічених лікарів допомагає здійснювати ваші мрії про батьківство.

Філософія «Айвімед» — репродуктивна бездоганність, заснована на трьох принципах нашої роботи:

1. Успішність лікування

Ми починаємо лікування безпліддя з найпростіших методів і далі при необхідності переходимо до більш складних й високотехнологічних.
Постійне вдосконалення медичних знань, ретельний контроль всіх процесів і аналіз результатів, в поєднанні з найсучаснішим діагностичним і лікувальним обладнанням наших лабораторій, дозволяють нам пропонувати комплексні послуги найвищої якості.

2. Відповідальна обізнаність

Пацієнт «Айвімед» завжди має змогу оцінити запропоновану тактику лікування і її ефективність та прийти до узгодженого рішення з лікарем щодо того, які заходи будуть прийматися на кожному етапі його лікування.
Клініка надає відкриту і точну інформацію про вартість всіх послуг до початку лікування, щоб пацієнт зміг оцінити фінансові рамки терапії та її економічну ефективність. Це виключає будь-які фінансові несподіванки.

3. Індивідуальна підтримка

Для нас на першому місці — пацієнт. І ми знаємо, який непростий шлях доводиться пройти кожній парі, щоб стати батьками. Тому ми дбаємо про максимально комфортні умови для кожного пацієнта в нашій клініці. Відносини між пацієнтом та лікарем нашої клініки побудовані на взаємній повазі та довірі.

У клініці IVMED є такі обладнання:

• Апарат УЗД
  • Технологія Time Lapse (дозволяє проводити безперервне спостереження за розвитком ембріонів, що підвищує шанси на успішну імплантацію та вагітність, а також сприяє вибору найякісніших ембріонів)
  • Ембріоскоп ESCO Miri Incubators (сучасні інкубатори з окремими камерами для кожного ембріона створюють ідеальні умови для розвитку ембріонів, що наближені до природних умов утроби матері)

Я ждал почти 45 минут, чтобы сделать тест. Время организации плохое.

Роман, 11.04.2020

Меня в принципе все устроило, кроме доктора которая проводила диагностику. Я пришла с конкретной целью, сделать кольпоскопию, а она начала меня уговаривать, что бы я сделала еще какие-то другие процедуры. Которые мне были не нужны. Это не понравилось. А так, процедуру сделали хорошо.

Аліна, 27.02.2020

Визитом, осталась довольна! Клиника: чистая, аккуратная, приветливый персонал. Лишних услуг не навязывают. Была на обычном УЗИ, второго триместра беременности. Сделали быстро, на мой взгляд точно. Порадовало, то что с распечаткой фото.

Дарина, 23.08.2019

В клинике все на высшем уровне. Репродуктолог, которая брала спермограмму, очень корректная и внимательная.

Анонимно, 12.06.2019

Все понравилось. Врач понравился, очень внимательная, все хорошо.

Людмила, 15.06.2018
Дивитися всі відгуки