Поліклініка сім'я, медичний центр

Діагностичний центр
  • Паркінг,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

МЦ «Поліклініка сім’я» - багатопрофільний поліклінічний заклад сімейного типу. ще

• Пн-Пт: 8:00-20:00
  • Сб: 8:00-17:00
  • Вс: 9:00-14:00

м. Київ, вул. Харківське шосе, 56, оф.2б. На карті

Дарницький , м.Харківська, м.Вирлиця, м.Позняки

Рекомендації

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

МЦ «Поліклініка сім’я» - це багатопрофільний  поліклінічний заклад сімейного  типу.

В клініці працюють лікарі гінекологи, урологи, хірурги, проктологи,стоматологи, ЛОР, терапевти,ендокринологи, кардіологи,гастроентерологи, неврологи, педіатри. дерматологи

В умовах клініки виконуються УЗД та лабораторні дослідження.  Всі лікарі клініки  мають великий досвід практичної та наукової роботи, та атестовані на 1-ш та вищу кваліфікаційну категорію.

В умовах клініки виконуються УЗД та лабораторні дослідження.

Денний стаціонар МЦ дає змогу виконувати внутрішньовенні крапельні внутрішньомязові  ін’єкції та гінекологічні , урологічні,  хірургічні. проктологічні  ЛОР оперативні втручання та маніпуляції.

Лікарі клініки при необхідності мають можливість провести оперативні втручання з наступною госпіталізацією на базі наших партнерів.

Клініка дуже сподобалася, все добре було.

Ірина, 15.11.2024

Все гаразд, задоволена проведенням діагностики, дякую.

Олена, 27.10.2024

Хороша, зручна та комфортна клініка. Обслуговування у цій клініці було на високому рівні, дуже сподобався лікар, який проводив діагностику. Дійсно людина знає свою справу добре.

Тетяна, 19.10.2024

Довелось чекати, а все інше, пройшло добре.

Олександра, 04.09.2024

Не можна платити картою, тільки готівкою, це не зручно.

Катерина, 03.08.2024
Дивитися всі відгуки