Відгуки про діагностичний центр Оксфорд Медікал (Oxford Medical) на Березняківській
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
В клинике комфортно, чисто, уютно, приветливый персонал. Мне понравилось
Ставлю такую оценку из-за ожидания, второй раз уже записываемся в эту клинику. И второй раз у них проблемы с ожиданием. В прошлый раз полтора часа мы ждали. В этот раз сорок минут. Объяснить почему не могут. Кто-то забыл, кто, то не подал, кто-то без очереди. Девочки на ресепшен пожимают плечами. Не рекомендую клинику. У них постоянная проблема с записью. Записываешься на конкретное время, а попадаешь через сорок минут или час. Я не знаю с чем это связано. Какой-то бардак просто. Качество обслуживания нормальное.
Качественная, современная клиника. Приветливый персонал. Хорошее оборудование.
Все прошло хорошо, вынесли мой результат я остался доволен.
Что понравилось: быстрая регистрация, чисто и уютно в клинике. Минусы. Доктор, просто отдал заключение ни сказав ни слова, совета. Хотя, все описано в бумаге.
Приятный персонал, осталась довольна визитом.
Сподобалося те, що мені швидко на моє прохання роздрукували результати. Персонал дуже привітний.
Все прекрасно, замечаний никаких нет. Все очень быстро и удобно.
Все было хорошо, все было быстро, комфортно, никаких неудобств не было.
Не прислали результаты на следующий день, как обещали. Пришлось звонить, чтоб прислали.
Я прийшла на прийом, мене зустріли зовсім не привітливо, запитали про час мого прийому і дали якісь два папірці, навіть не пояснили, що це і для чого, сказали, що їх просто треба підписати. Дали якусь картку, яка потім виявилася карткою на знижку, про що мені теж ніхто не збирався нічого пояснити. Далі я дочекалась рентген-лаборанта, який зустрів мене і провів до кабінету. На рецепції ніхто не показав, де я можу залишити верхній одяг, тому я зайшла з ним разом, на що лаборант грубо сказав мені, що одяг потрібно було залишити раніше в гардеробі. Далі запитав які в мене є скарги, але слухати він їх не збирався. Дуже грубо говорив зі мною під час всієї діагностики. Далі я була на ЕКГ діагностиці, там все було дуже чудово і це єдине, що підняло мені настрій. А сама клініка дуже чиста і гарна.
Персонал на ресепшене очень долго думает. Задавал вопросы как долго ожидать, куда пройти, все молчат. Очень неприятно отвечают.
Очень понравилась консультация. Доктор УЗИ очень приятный. Всё рассказал, показал, очень доброжелательно отнёсся. Провёл очень качественную диагностику.
Все так, как и должно быть в современной клинике!