Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків
Персона клініки ввічливий, лікар УЗД спеціаліст дуже кваліфікований, працює дуже професійно, говорить також професійно та стримано, але все зрозуміло. Я задоволена візитом в клініку, буду звертатися ще
Клініка влаштувала, старались, все гарно робили. Дякую.
Клініка мені дуже сподобалася, всі були дуже уважні і приємні, атмосфера привітна, виявляли турботу, все розказали, все було на найвищому рівні, я дуже задоволена, дякую!
Все було добре в цій клініці, моя потреба була повністю закрита. Даний медичний центр та лікарі у ньому мені дуже сильно сподобалися.
Чудовий лікар все зробив чітко.
В клініці хороший лікар УЗД спеціаліст, дуже професійний, клініка чиста, хороший персонал, зауважень не було
Ця клініка дуже сподобалася, все було добре. У клініці дуже кваліфіковані лікарі, які чудово знають свою роботу.
В клініці все було добре. Персонал був дуже привітний, дуже швидке обслуговування. Ми прийшли вчасно, нам одразу запропонували пройти до кабінету, лікар УЗД спеціаліст особисто нас запросив, всі дотримувалися відповідних вимог з обслуговування, нам дуже сподобалося, все було на найвищому рівні. Лікар діагностики дуже грамотний, змістовне пояснення. Дуже дякуємо!
Ця клініка дуже мені подобається. Часто користуюся медичними послугами саме цієї клініки. Візит пройшов нормально, все було добре.
Все було добре.