Діагностичний центр
  • Wi-Fi зона

«Оксфорд Медікал» на Березняківській надає діагностичні послуги найвищої якості дорослим і дітям. Діагностичні кабінети клініки обладнані високоточним обладнанням для УЗ-діагностики, що дозволяє проводити обстеження швидко і з максимальним комфортом для пацієнта

• пн - нд : Цілодобово

вул. Березняківська, 30 Б

Дніпровський, м.Лівобережна

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Мені сподобалось те що поставила питання лікарю вона відповідала приклади були нормально було

Олеся, 12.06.25

Дуже швидко було не довелося довго чекати

Світлана, 03.06.25

Дуже чемний, уважний лікар вислухав по людські дуже задоволені як і першого разу, так і зараз чудова клініка

Ніна, 03.06.25

Я була в цій клініці на УЗД діагностиці суглобів. Мені все дуже сподобалось, дуже гарна клініка та дуже гарні спеціалісти. Зауважень в мене не має, діагностику провели чудово, дякую.

Валентина, 17.05.25

Хороша клініка, дуже сподобався лікар, який виконував діагностику. Зробив свою роботу на відмінно, надав чіткий висновок обстеження. Тому я повністю залишився задоволений візитом в цю клініку.

В'ячеслав, 14.05.25

Все чудово.

Евген, 13.05.25

Все сподобалось

Ніна, 13.05.25

Прекрасно пройшов візит у цій клініці. Дякую.

Галина, 09.05.25

В клініці працює уважний та ввічливий персонал. Лікар УЗД-фахівець дуже привітний, завчасно мене прийняв. Все сподобалося

Андрій, 07.05.25

Клініка дуже мені сподобалася, все було чудово, візит пройшов добре.

Дарія, 06.05.25
Центри поблизу