Діагностичний центр

Медичний діагностичний кабінет мультипараметричної ультразвукової діагностики «Еластометр» входить до складу ГУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб» ім. В.Л. Громашевського. У кабінеті можна отримати консультацію інфекціоніста, пройти діагностику фіброзу печінки, жирової інфільтрації печінки та ультразвукову діагностику

• пн - пт : 7:30 - 19:00
  • сб - нд : вихідний

вул. Амосова, 5а (клінічний корпус на базі ДУ Інститут епідеміології та інфекційних хвороб), 2 поверх, 255 каб.

Солом'янський, м.Вокзальна м.Либідська м.Палац Україна м.Олімпійська

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Все дуже сподобалося на візиті. Лікар виконує свою роботу дійсно добросовісно.

Юрій, 20.10.25

Візит у цю клініку пройшов добре. Професійно усе зробили

Володимир, 21.08.25

Робота лікаря, який проводив діагностику була доброю. Але не сподобалося, що була черга і довелося очікувати. В цілому візит пройшов добре.

Маргарита, 11.08.25

Візит пройшов дуже добре. Лікар ввічлива була, дійсно гарний спеціаліст. Дуже все сподобалося. Дякую.

Надія, 02.06.25

Лікар мені дуже сподобався. Дякую.

Оксана, 28.04.25

Рекомендую цю клініку, я задоволена візитом, дякую.

Валентина, 18.03.25

Виконував УЗД - діагностику в клініці. Все пройшло дуже комфортно, дуже приємна та кваліфікована лікарка проводила мені діагностику, дякую, мені все сподобалось.

Роман, 12.03.25

Діагностику провели добре, я задоволений, дякую.

Эдуард, 10.03.25

Ми дуже задоволені візитом на діагностику, все пройшло чудово. Гарна клініка, все було вчасно, швидко, жодних затримок не було, і дуже гарна лікарка, яка коректно відповідала на всі питання.

Дмитро, 17.02.25

Все добре, візит влаштував, проведення діагностики сподобалося, все зручно, дякую.

Анна, 14.01.25
Центри поблизу