Медичний центр «Медікал Град»
Медичний центр «Медікал Град» надає широкий спектр діагностичних процедур для своєчасного виявлення захворювань та надання якісної медичної допомоги. У клініці проводять всі види ультразвукової та функціональної діагностики, а також лабораторні дослідження з використанням сучасної техніки і стерильних приладів для комфортного проходження всіх процедур ще
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб: 9:00-16:00
- Нд: вихідний
вул. Пимоненка, 10а. На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська, м.Майдан Незалежності
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
У центрі «Медікал Град» пацієнтам пропонується якісна і сучасна діагностика для виявлення захворювань на ранніх його стадіях, постановки точного діагнозу і призначення своєчасної терапії. Досвідчені лікарі-діагности, що працюють в клініці «Медікал Град», проводять всі види ультразвукових досліджень та ендоскопічного обстеження, функціональної діагностики серцево-судинної системи, гінекологічних процедур, в тому числі і УЗ-скрінніг на всіх етапах вагітності, використовуючи нове обладнання провідних європейських виробників .
Крім цього, в медичному центрі можна також здати необхідні аналізи, що значно заощадить час і прискорить процес виявлення хвороби.
У медичному центрі «Медікал Град» можна пройти такі обстеження:
- ЕКГ з розшифровкою
- Кольпоскопія
- Лабораторна діагностика
- УЗ-діагностика:
- органів черевної порожнини
- нирок і надниркових залоз
- сечового міхура
- щитовидної залози
- передміхурової залози
- суглобів
- лімфатичних вузлів
- м'яких тканин
- молочних залоз
- серця
- доплерографія судин голови та шиї
- доплерографія артерій і вен верхніх або нижніх кінцівок
Перевірені відгуки про ДЦ
Лікар діагностики дуже чудовий, нас обслуговувала лікар жінка. Лікарка була дуже уважна, нам сподобалося що лікар все пояснила що нам робити і яких рекомендацій дотримуватися. Персонал також дуже добрий, все на вищому рівні
У клініці дуже привітні усі, обслуговування чудове. Немає абсолютно ніяких зауважень до цієї клініки.
Клініка дуже сподобалася, чудово все було
Візит пройшов нормально - швидко, зручно, персонал був ввічливим та коректним.
Нормальна клініка, було досить зручно та комфортно у цій клініці. Все пройшло досить добре.