Медичний центр Гравімед
- Оплата карткою,
- Wi-Fi зона,
«ГРАВІМЕД» - прогресивний лікувально-діагностичний центр, розташований на Оболоні. Клініка має зручне розташування, що дозволяє без проблем дістатися в неї з будь-якого кінця міста. Тут можна пройти комплексну діагностику і лікування захворювань. Установа має УЗД-апарати експертного класу, обладнання для проведення ЕКГ, кардіотокографії і цифрової кольпоскопії, а також власну клінічну лабораторію. ще
- Пн-Пт: 8:30-19:30
- Сб: 9:00-18:00
- Нд: вихідний
проспект Володимира Івасюка 12Д. На карті
Оболонський , м.Оболонь, м.Мінська
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
«ГРАВІМЕД» - комплексна діагностика здоров'я та ефективне лікування
Медичний центр «ГРАВІМЕД» надає пацієнтам кваліфіковану лікарську допомогу, а також має власну клінічну лабораторію і кабінети ультразвукової діагностики. Також тут можна зробити кардіотокографію і ЕКГ, комбінований скринінг на I, III триместрі вагітності.
У клініці «Гравімед» можна пройти наступні види обстежень:
- комбінований пренатальний скринінг;
- 3D / 4D УЗД під час вагітності;
- ультразвукова діагностика нирок, наднирників, сечового міхура, органів малого таза і черевної порожнини, молочних залоз і щитовидної залози;
- кардіотокографія (КТГ);
- електрокардіограма (ЕКГ);
- відеокольпоскопія;
- лабораторні аналізи.
Устаткування медичного центру «ГРАВІМЕД»
Медичний центр «ГРАВІМЕД» обладнаний флагманськими діагностичними апаратами, які вибиралися в тісній співпраці з представниками провідних світових виробників медичного обладнання. Зокрема, це сканери X1000 і Voluson E8 Expert від компаній Siemens і General Electric. Сучасне оснащення дозволяє проводити обстеження з максимальним комфортом для пацієнтів, гарантією отримання точних і швидких результатів.
Перевірені відгуки про ДЦ
Клініка дуже сподобалася. Все пройшло добре. При потребі будемо ще звертатися саме у цю клініку обов'язково за додатковими медичними послугами.
Все було чудово, я трошки запізнювалася, мене почекали, діагностику провели добре, я задоволена візитом в клініку
Питання до лікаря Лазаревич ! Навіщо Ви даєте номер телефону , сама ж його пропонуючи і потім не відповідати на повідомлення та дзвінки ??? При цьому усьому , що можна і на наступному повторному візиті все обговорити !!! І чи є нормою , бо не має так бути , виходити з кабінету під час огляду , бо хтось з колег покликав ???? Консультація ж на тому рівні …. Витрачені даром кошти і час ….
Клініка сподобалася. Сама клініка гарна, комфортна, сучасна. Дуже кваліфіковані працівники у цій клініці.
Дуже сподобалася клініка. Персонал чудовий у клініці. Відбулося все швидко.