Medicinе group (Медісін груп)

Діагностичний центр
  • Паркінг,

Центр ультразвукової діагностики Medicine group надає пацієнтам кваліфіковані діагностичні послуги всіх органів та систем на сучасному сканері Toshiba Aplio 400 з еластографією хвилі зсуву, що проводяться провідними фахівцями з ультразвукової діагностики. Відвідавши діагностичний центр Medicine group, ви матимете цілісне уявлення про стан свого здоров'я ще

• Пн-Пт: 9:00-19:00
  • Сб: 10:00-14:00
  • Вс: выходной

вул. Євгена Чикаленка, 45/2 . На карті

Шевченківський , м.Площа Українських Героїв

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Діагностичний центр "Medicine group" пропонує пацієнтам пройти високоточну ультразвукову діагностику з експертним висновком на сучасному сканері Toshiba Aplio 400 з еластографією хвилі зсуву.

Завдяки підвищеній чутливості апарат Toshiba Aplio 400 дає можливість лікарю проводити дослідження функціонального стану судин кінцівок людини, де швидкість кровообігу є найменшою.

Також апарат Toshiba Aplio 400 дозволяє транскраніальну діагностику судин головного мозку у дорослих. А завдяки інноваційній технології отримані зображення позбавлені «шумів» і мають мінімальну «зернистість».

Перелік ультразвукових досліджень, які проводяться у центрі «Medicine group»:

• УЗД системи травлення;
  • УЗД сечовидільної системи;
  • УЗД гінекологічне для жінок (абдомінальним та транвагінальним датчиком);
  • УЗД органів малого тазу та передміхурової залози для чоловіків (абдомінальним та трансректальним датчиком);
  • УЗД м'яких тканин;
  • УЗД лімфатичних вузлів;
  • УЗД молочних залоз;
  • УЗД щитовидної залози;
  • УЗД суглобів, включаючи дослідження тазостегнових суглобів у дітей дот року та дослідження ахіллового сухожилля;
  • УЗД плода – ІІ та ІІІ триместри вагітності;
  • Ехокардіографія;
  • фолікулометрія;
  • Нейросонографія;
  • Дуплексне сканування:
    • вен та артерій нижніх та верхніх кінцівок;
    • судин шиї та голови;
    • ниркових артерій.

У діагностичному центрі "Medicine group" ваше здоров'я в надійних руках.

Нам все сподобалося, лікар УЗД спеціаліст була дуже мила, дівчинка гарно обслуговувала, дала рекомендації.

Олексанр, 17.01.2025

Вже не вперше звертаємось в цю клініку, все пройшло чудово.

Давид, 16.01.2025

Добре пройшов візит в даній клініці. Нас привітно прийняли, уважно та гарно оглянули. Гарно та чітко відповіли на запитання, вислухали всі наші побажання. Досить добре все було в цій клініці, нам все сподобалося.

Вікторія , 14.01.2025

Клініка загалом дуже маленька, але водночас затишна та дуже комфортна. Лікар який проводив діагностику гарно та досить уважно виконала свою роботу, надала всі потрібні рекомендації. Візит в цій клініці пройшов надзвичайно добре, мені все дуже сподобалося.

Тетяна, 10.01.2025

Клініка дуже хороша. Мені все тут дуже сильно сподобалося. Відношення у клініці до пацієнтів просто чудове, як зі сторони медперсоналу, так і лікарів. Всі щирі, професійні та ввічливі. Цю клініку дійсно можна оцінити найвищим балом, насправді гарна клініка.

Ганна, 27.12.2024
Дивитися всі відгуки