Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Wi-Fi зона

«MSU CLINIC» – медичний центр, що спеціалізується на профілактиці, відновленні та реабілітації, діагностиці та лікуванні широкого спектру захворювань. У штаті центру MSU CLINIC – висококваліфіковані спеціалісти та обладнання експертного класу. Команда фахівців докладає всіх зусиль, щоб допомогти тим, хто звернувся за допомогою, повернути фізичне здоров'я до повноцінного життя.

• пн - пт : 8:00 - 18:00
  • сб - нд : вихідний

вул. Генерала Шаповала 2, ЖК «Смарагдовий»

Солом'янський, м.Вокзальна

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Клініка дуже сподобалася.

Ольга, 12.09.24

Сервіс сподобався, усе відбулось швидко та якісно.

Віталій, 23.07.24

Сподобалось що в клініці є бомбосховище й на час відключення світла, є генератор, тому, коли пропало світло, мені все одно провели діагностику на яку приходив.

Сергій, 23.07.24

Мене все валштувало, клініка і проведення діагностик, все добре, дякую.

Роман, 16.07.24

Дуже сподобалася клініка.

Анатолій, 06.06.24

Хороша клініка, обладнання гарне, лікар компетентний, єдине, незручне розташування, немає місця для паркування, поставити автомобіль було проблемою

Иван, 29.03.24

Відмічу професіоналізм лікаря - діагноста, я задоволений проведенням обстеження, все якісно та оперативно. Дякую!

Ігор, 26.03.24

Візит пройшов супер! Залишився задоволеним.

Дмитро, 20.03.24

Сподобалось у клініці.

Сергій, 08.02.24

Сподобалась клініка. У клініці гарне обслуговування, зробили все нормально і швидко. Клініка справила гарне враження.

Аліна, 30.01.24
Центри поблизу