Відгуки про діагностичний центр Гармонія здоров'я на Дніпровській набережній
- Паркінг,
- Оплата карткою,
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Сподобалась привітність персоналу, діагностику швидко зробили, на усі питання відповіли.
Високопрофесійно, я задоволений лікарем, який проводив мені електронейроміографію. Лікар знає свою справу
Клініка дуже сподобалася, все добре, все чудово було. Дякую.
Все було добре, візит влаштував, зауважень немає, проведення діагностики сподобалося, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Візит пройшов чудово, нормально прийняли, я задоволена.
Дуже сподобався фахівець, що проводив мені електронейромиографию, він відповідав на усі запитання, навіть на мою думку безглузді, не було ніякої зверхньої поведінки, докладно усе розписав, що до чого може привести. Я від нього отримав більше інформації ніж від свого лікаря. Він не просто розказує, а контактна людина. Я залишився дуже задоволеним.
Мне при оплате выдали чек абсолютно на имя другого человека. Мне несколько раз звонили с клиники и говорили что оплаты нет за диагностику, хоть чеки у меня в руках. Пришлось ехать в клинику и разбираться, в итоге оказалось что администратор который был не в белом халате напутала, на одно и то же имя была два раза проведена оплата, а на меня оплата не прошла, они пробили на другую фамилию мою оплату. В итоге разобрались, это требовало нервы, усилие и мое потраченное время, никому не буду рекомендовать эту клинику.
Нам дуже все сподобалося, пацієнта вислухали, увійшли в ситуацію, діагностику провели добре, ми задоволені
Мені дуже сподобався лікар, який проводив електронейроміографію. Лікар молодий, але дуже хороший спеціаліст, компетентна людина у своїй сфері. Лікарем задоволені
В клініку їхали з далеко і так сталося що приїхали раніше до відкриття клініку, не розрахували час, було дуже холодно. Персонал пішов нам на зустріч, запросили в клініку, ми в клініці зігрілися. Ми дуже вдячні що пішли нам на зустріч. Прийом пройшов добре, діагностика пройшла без зауважень. На мій погляд, лікар молодий, але дуже грамотний, ставив правильні запитання, гарно і коректно себе поводився. Я дуже задоволена і буду рекомендувати звертатися в цю клініку
Задоволений проведенням діагностики та обслуговуванням, все добре, дякую.
Дуже зручне розташування клініки, добратися не важко саме в цю клініку. Перше враження про клініку залишилося позитивне. Відношення у клініці до пацієнтів дуже хороше. Загалом все було доволі добре.
Проведенням діагностики задоволений, не маю зауважень, все сподобалося.