Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Wi-Fi зона

Багатопрофільний медичний центр “Діамед – експрес” веде медичну практику в сфері УЗ-діагностики з використанням доплерометричних досліджень різних органів і систем, гінекології, акушерстві, урології, андрології, сексопатології, , також можна пройти консультацію таких фахівців: гастроентеролог, невролог, мамолог - онкохірург, кардіолог, ортопед-травматолог, ендокринолог, судинний хірург також здати біоматеріал для лабораторної діагностики. Широкий спектр послуг, що надаються в «Діамед-експрес» дозволяє відвідати відразу декількох лікарів, пройти обстеження і вчасно почати терапію в короткі терміни, без стомлюючого очікування в довгих чергах.

• пн - пт : 8:00 - 18:00
  • сб : 9:00 - 15:00
  • нд : вихідний

вул. Левка Лук'яненка, 14 (КНП "Консультативно-діагностичний центр" Оболонського району)

Оболонський, м.Оболонь м.Мінська

Записатись

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Антоніна, 02.05.26

Ганна, 28.04.26

Ірина, 09.04.26

Візит в клініку пройшов добре, дівчата привітні

Анна, 26.02.26

Мені дуже сподобалася клініка, уважний персонал.

Раїса, 20.02.26

Олександра, 16.02.26

Станіслав, 24.12.25

Леонід, 15.12.25

Марія, 15.12.25

В клинике делала УЗИ брюшной полости. Прием прошел очень внимательно, доктор диагностики очень доброжелательная, на все, поставленные мной, вопросы, я получила ответы, я довольна. Девочки на ресепшен очень внимательные

Ірина, 03.12.25
Центри поблизу