Благомед в Центрі
Діагностичний центр надає широкий перелік безпечних і безболісних маніпуляцій з дослідження органів і систем, комплексні програми діагностики, а також лабораторні дослідження для кожного члена сім'ї. ще
- Пн-Пт: 9:00-17:00
- Сб: вихідний
- Нд: вихідний
Вул. Еспланадна, 20. На карті
Печерський , м.Палац Спорту, м.Площа Українських Героїв
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Особливості діагностичних досліджень в «Благомед»
У клініці створена атмосфера комфорту з рядом переваг, що сприяє довірливим стосункам між лікарем і пацієнтом:
- персональний підхід до пацієнтів;
- демократичні ціни;
- якісна медична допомога;
- прогресивне обладнання;
- уважний персонал.
Методи діагностики, що надаються в клініці «Благомед»
Завдяки передовому обладнанню діагностичний центр є одним з найбільш затребуваних медичних установ для проведення екстрених і планових досліджень організму.
УЗД:
- електрокардіографія;
- ехокардіографія;
- моніторування по Холтеру;
ендоскопічні методи дослідження.
Широкий перелік УЗ-досліджень в діагностичному центрі обумовлений безпекою і безболісністю даного методу дослідження для організму. За допомогою УЗД діагностики виявляються будь-які зміни внутрішніх органів, що особливо важливо при важкому стані пацієнта.
Ультразвукова діагностика застосовується в багатьох областях медицини і дозволяє створювати об'ємні структурні зображення органів і фото плода при вагітності. Документація пройдених досліджень ведеться в відео- та фото режимі.
Перевірені відгуки про ДЦ
Профессионально, быстро сделали диагностику. В клинике внимательный и приятный персонал!
Все було добре, все було вчасно. Задоволені 100%
Очень хороший врач, все подробно рассказала, очень приветливая.
Консультацією лікаря я задоволена повністю і вона пройшла успішно. Проте персонал на рецепції пасивний та байдужий, хотілося б це змінити. Дякую.
Все хорошо, все вовремя, я не первый раз, мне очень нравится.