Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Wi-Fi зона

В амбулаторії функціонують діагностичні дослідження ультразвуковим, ендоскопічним методами, методами функціональної діагностики, дуплексного сканування.

• пн - пт : 9:30 - 18:00
  • сб - нд : 9:30 - 17:00

вул. Осіння, 33

Святошинський, м.Академмістечко

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

В клініку зверталися на УЗД. Лікар максимально і розширено пояснив висновок діагностики, все було зрозуміло, лікар дав поради, тому найкращі рекомендації. В клініці все прекрасно, зауважень не було

Еріка-Софія, 29.05.26

В клініку зверталася на діагностику еластографія печінки. Все було добре, все дуже гарно, дуже компетентний лікар, все розповіла і пояснила, я задоволена візитом

Юлія, 02.05.26

Лікар яка проводила діагностику дуже приємна та уважна . Мене все влаштувало на візиті

Валентина, 15.04.26

Все було добре та чітко на візиті. Мені сподобалось

Тетяна, 09.04.26

Ірина , 26.03.26

Була у лікаря на УЗД щитоподібної залози. Візит мені сподобався, все пройшло на професійному рівні швидко з поясненням, що відбувається на екрані монітора. Кваліфікований висновок і поради щодо подальших дій.

Фаїна , 25.03.26

Все добре було на візиті в клініку. Вчасно прийняли, лікар, яка проводила діагностику супер.

Ольга, 12.03.26

Чудово пройшов візит у цій клініці. Дуже подобається лікар, який проводить діагностику УЗД.

Алла, 26.02.26

Добре все пройшло, все дуже сподобалося у цій клініці.

Світлана, 24.02.26

Дуже, уважний та приємний лікар

Валентина , 20.12.25
Центри поблизу