Медцентр «ОКО»

Діагностичний центр
  • Паркінг,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

Медичний центр «ОКО» - один із провідних офтальмологічних закладів Харкова та України. Передове обладнання, досвічені лікарі, демократичні ціни, а головне - відношення до пацієнту, як до рідного. До ваших послуг: комплексна діагностика зору; лазерна корекція; хірургія катаракти та глаукоми; вітреоретинальна хірургія; дитяча офтальмологія; оптика; нічні лінзи Paragon; блефаропластика; лазерне та медикаментозне лікування сітківки; хірургія повік і кон’юнктиви і ще багато чого. «ОКО» допоможе побачити світ у всій красі. Час бачити більше! ще

• Пн-Пт: 8:00-17:00
  • Сб: 8:00-16:00
  • Вс: выходной

провулок Отакара Яроша, 12-А. На карті

Шевченківський , м.Ботанічний сад

Рекомендації

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Медичний центр «ОКО» працює у Харкові та Люботині, щоб надати пацієнту найкраще у сучасній офтальмології.

По таким напрямкам, як хірургія катаракти, у нас найсучасніше обладнання та передовий досвід у Харкові та Україні.

Просто перегляньте відео-відгуки пацієнтів на нашому сайті!

З гордістю розкажемо про переваги лікування зору в “ОКО”:

Професіоналізм:

У нашому Центрі працюють офтальмохірурги міжнародного рівня, лікарі та кандидати наук, за плечима яких – десятки тисяч успішних операцій, наукових праць та багато років самовідданої праці.

Людяність:

Зробимо все можливе, щоб допомогти. Приділимо максимум уваги, і порекомендуємо саме те лікування, яке потрібно.
А до людей похилого віку ставимося, як до своїх батьків.

Доступність:

Розуміємо складність економічної ситуації, тому в “ОКО” - демократичні ціни.

Технологічність:

Використовуємо високотехнологічне новітнє обладнання від лідерів офтальмологічної галузі, таких як Alcon і Sonomed.

Чудова клініка зручна та комфортна. Візит пройшов доволі добре. У клініці ввічливий та привітний медперсонал, все було гарно, досить все нормально дійсно пройшло. Залишився задоволений візитом. Дякую.

Іван, 15.01.2025
Дивитися всі відгуки