Медцентр «ОКО»
- Паркінг,
- Оплата карткою,
Медичний центр «ОКО» - один із провідних офтальмологічних закладів Харкова та України. Передове обладнання, досвічені лікарі, демократичні ціни, а головне - відношення до пацієнту, як до рідного. До ваших послуг: комплексна діагностика зору; лазерна корекція; хірургія катаракти та глаукоми; вітреоретинальна хірургія; дитяча офтальмологія; оптика; нічні лінзи Paragon; блефаропластика; лазерне та медикаментозне лікування сітківки; хірургія повік і кон’юнктиви і ще багато чого. «ОКО» допоможе побачити світ у всій красі. Час бачити більше! ще
- Пн-Пт: 8:00-17:00
- Сб: 8:00-16:00
- Вс: выходной
провулок Отакара Яроша, 12-А. На карті
Шевченківський , м.Ботанічний сад
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Медичний центр «ОКО» працює у Харкові та Люботині, щоб надати пацієнту найкраще у сучасній офтальмології.
По таким напрямкам, як хірургія катаракти, у нас найсучасніше обладнання та передовий досвід у Харкові та Україні.
Просто перегляньте відео-відгуки пацієнтів на нашому сайті!
З гордістю розкажемо про переваги лікування зору в “ОКО”:
Професіоналізм:
У нашому Центрі працюють офтальмохірурги міжнародного рівня, лікарі та кандидати наук, за плечима яких – десятки тисяч успішних операцій, наукових праць та багато років самовідданої праці.
Людяність:
Зробимо все можливе, щоб допомогти. Приділимо максимум уваги, і порекомендуємо саме те лікування, яке потрібно.
А до людей похилого віку ставимося, як до своїх батьків.
Доступність:
Розуміємо складність економічної ситуації, тому в “ОКО” - демократичні ціни.
Технологічність:
Використовуємо високотехнологічне новітнє обладнання від лідерів офтальмологічної галузі, таких як Alcon і Sonomed.