• пн - пт : 9:00 - 20:00
  • нд : 9:00 - 15:00

вул. Набережна Перемоги, 110

Соборний ,

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Все добре було на візиті у клініку.

Наталія, 11.03.26

Візит у клініку пройшов добре.

Дмитро, 11.03.26

Нормально досить пройшов візит у цій клініці, нам все тут дуже сподобалося. Все було дійсно чудово. Дякуємо за хороший сервіс та прекрасне відношення до пацієнтів.

Юлія, 02.03.26

Мені дуже сподобалася клініка, адміністраторка на рецепції, і лікар, Наконечна Юлія Юріївна.

Олена, 27.02.26

Клініка хороша, все дуже тут сподобалося.

Ганна, 27.12.25

Дуже хороший лікар та персонал мені все сподобалось

Софія, 08.11.25

Все сподобалося в роботі клініки. Адміністратор привітний, лікар, який проводив діагностику, чемний професіонал, тому задоволена візитом в цю клініку.

Тетяна, 18.10.25

Дуже все сподобалося у клініці. Все було гарно, консультація від лікаря була розширеною, відповіді на мої запитання давали чітко. Умови перебування у клініці дійсно були чудові, мені сподобалося тут все.

Любов, 22.07.25

Все було комфортно у клініці, прийшлося трішки очікувати, щоб попасти на візит і поки я не підійшла на рецепцію і не нагадала їм, тільки тоді мене покликали. Це не дуже сподобалося, але якщо брати в цілому візит пройшов добре.

Яна, 21.03.25

Мені сподобалося обслуговування, приділили достатньо часу, я задоволена, планую звертатися і надалі. Дякую!

Юлія, 22.12.24