Відгуки про діагностичний центр «Оксфорд Медікал Дніпро на Набережній Перемоги»
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Дуже все сподобалося у клініці. Все було гарно, консультація від лікаря була розширеною, відповіді на мої запитання давали чітко. Умови перебування у клініці дійсно були чудові, мені сподобалося тут все.
Все було комфортно у клініці, прийшлося трішки очікувати, щоб попасти на візит і поки я не підійшла на рецепцію і не нагадала їм, тільки тоді мене покликали. Це не дуже сподобалося, але якщо брати в цілому візит пройшов добре.
Мені сподобалося обслуговування, приділили достатньо часу, я задоволена, планую звертатися і надалі. Дякую!
Я дуже задоволена лікарем УЗД спеціалістом, дуже приємна жінка, прийом дуже сподобався. В клініці була перший раз, всі привітні, персонал справляється зі своїми обовʼязками, зауважень з обслуговування не було
Мені дуже сподобалось, все пройшло добре.
Все добре, візит влаштував, отримано все, на що розраховували, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Очень понравился УЗИ специалист, который делал мне УЗИ молочных желез. Великолепный эмпат, действует очень успокаивающе, потому что я переживала за результат диагностики, прием очень понравился
Гарна клініка, у цій клініці дуже гарні спеціалісти, при потребі обов'язково буду ще звертатися у цю клініку, адже мені тут дуже все сподобалося.
Все пройшло на найвищому рівні. Дуже сподобалося. Дуже добре мене проконсультували.
Обслуговування, сервіс, дуже сподобалась клініка
Очень внимательные девочки на рецепции. Доктор, который проводил мне УЗИ сосудов головы и шеи очень хороший специалист. Все объяснила, показала на экране в чем проблема и рассказала как ее дальше решить. В целом мне все понравилось