NOVA CLINIC (Нова клінік), медичний центр здоров’я та реабілітації
- Паркінг,
- Дитяча кімната,
- Оплата карткою,
- Wi-Fi зона,
Медичний центр здоров’я та реабілітації «NOVA CLINIC» – це спеціалізований заклад, де кожний пацієнт може розраховувати на швидку та професійну допомогу. Тут оточують кожного відвідувача належною увагою, максимальною турботою та поважним ставленням. ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Раді представити новий медичний центр здоров’я та реабілітації «NOVA CLINIC», ми відкрили свої двері для мешканців Дніпра та Дніпропетровської області. Наш медичний центр «NOVA CLINIC» розрахований на забезпечення повного спектру медичних послуг, охоплюючи різні аспекти охорони здоров’я.
Медичний центр здоров’я та реабілітації «NOVA CLINIC» – це спеціалізований заклад, де кожний пацієнт може розраховувати на швидку та професійну допомогу. Тут оточують кожного відвідувача належною увагою, максимальною турботою та поважним ставленням. Головна ціль роботи медичного центру – підвищення якості життя пацієнтів, незалежно від їх віку та соціального статусу.
Перевірені відгуки про ДЦ
Ми живемо на лівому березі міста, на обстеження їдемо саме в цю клініку до лікаря УЗД. Лікар, Новохатній Олександр Анатолійович, хороший спеціаліст. Ми лікарем дуже задоволені, лікар нам дуже подобається, знаємо лікаря не перший рік, звертаємося саме до цього лікаря
Все пройшло чудово, візитом дуже задоволена.
Після державної клініки, це небо і земля. Гарне обслуговування, швидко, добре, комфортно. Ви молодці.
Клініка мені дуже сподобалася. Візит пройшов просто чудово.