Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дорослим |
---|
Глід, лист берези, листя мати-й-мачухи, трава хвоща, лист суниці, плоди шипшини, кореневище валеріани, трава деревію, трава м'яти перцевої, квітки ромашки аптечної, лист шавлії, трава материнки, трава чебрецю, корінь лепехи, трава пустирника, плоди горобини звичайної, квіти календули, пагони вересу, лист подорожника, трава звіробою.
Фіточай має кровоспинну, дезинфікуючу, сечогінну і протизапальну властивості. Чай перешкоджає утворенню тромбів. Тривале вживання протидіє ішемії, стомлення серцевого м'яза. Відбувається зміцнення стінок судин, нормалізація ритму серцевих скорочень. Вплив складу обумовлено унікальним співвідношенням частин, які в сумі є необхідним енергетичним акордом, що нейтралізує причину серцево - судинної патології. Відновлення нормальних енергетичних характеристик організму супроводжується ліквідацією патологічних змін в серцево - судинній системі. Крім того, кожен компонент фіточаю окремо доцільний.
Корінь лепехи надає болезаспокійливу дію, підвищує тонус центральної нервової системи.
Береза має сечогінну дію. Використовується при набряках серцево - судинного генезу, благотворно впливає на обмін речовин, сприяючи видаленню шкідливих речовин з організму.
Глід вибірково розширює коронарні судини, знижує збуд
Придбати Фіточай Лікар Селезньова №9 від серцево-судинних захворювань 20 шт можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Фіточай Лікар Селезньова №9 від серцево-судинних захворювань 20 шт серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Фіточай Лікар Селезньова №9 від серцево-судинних захворювань 20 шт, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Фіточай Лікар Селезньова №9 від серцево-судинних захворювань 20 шт?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Фіточай Лікар Селезньова №9 від серцево-судинних захворювань 20 шт?” перед замовленням препарату.