Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дорослим |
---|
Корінь валеріани, корінь аїру, лист берези, лист м'яти перцевої, лист мучниці, лист суниці, лист подорожника, плоди ялівцю, плоди шипшини, трава хвоща польового, трава череди, трава чебрецю, квітки липи, квітки пижма.
Фіточай сприяє розчиненню каменів у нирках і їх природному виведенню, має протизапальний і сечогінний ефект, попереджає утворення сечових каменів, підсилює кровообіг в нирках. Вплив складу обумовлено унікальним співвідношенням частин, які в сумі дають необхідний енергетичний акорд, що нейтралізує розбалансованість організму, яка провокує нефролітіаз. Відновлення нормальних показників метаболізму супроводжується ліквідацією каменів. Крім того, кожен компонент фіточаю окремо доцільний.
Хвощ польовий, що входить до складу, запобігає утворенню сечових каменів, має здатність розчиняти вже утворені камені, має сечогінну дію, посилює імунні властивості організму, перешкоджає розвитку запальних процесів в сечовидільній системі.
Шипшина поліпшує окислювально - відновні процеси в організмі, посилює синтез гормонів, активність ферментів, відновлення тканин, підвищує стійкість організму до впливів несприятливих факторів зовнішнього і внутрішнього середовища.
Береза виявляє сечогінну дію, не менш ефективну, ніж у синтетичних сечогінних препаратів. Також важливим є її протизапальний і болезаспокійливий ефект.
Придбати Фіточай Лікар Селезньова №27 для розчинення каменів у нирках 20 шт можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Фіточай Лікар Селезньова №27 для розчинення каменів у нирках 20 шт серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Фіточай Лікар Селезньова №27 для розчинення каменів у нирках 20 шт, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Фіточай Лікар Селезньова №27 для розчинення каменів у нирках 20 шт?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Фіточай Лікар Селезньова №27 для розчинення каменів у нирках 20 шт?” перед замовленням препарату.