Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Порошок |
---|---|
Кому можна: | Дорослим |
Спосіб введення: | Всередину / перорально |
Температура зберігання: | від 5°C до 25°C |
---|---|
Взаємодія з їжею: | До |
Діоксид кремнію – 99,98%, вітамінна суміш – 0,02%.
Вітамінна суміш у 100 г продукту: вітамін Е – 94,2 мг, вітамін В1 (тіамін мононітрат) – 6,7 мг, вітамін В2 (рибофлавін) – 6,51 мг, вітамін В6 (піридоксин гідрохлорид) – 8,02 мг, вітамін С (аскорбінова кислота) – 391,0 мг, D-пантотенат кальцію – 30,7 мг, фолієва кислота – 0,996 мкг, нікотинамід – 77,8 мг, біотин – 244,0 мкг, вітамін В12 (ціанокобаламін) – 11,5 мкг.
Енергетична цінність (калорійність) у 100 г продукту: 5,6 ккал.
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту:
Рекомендації щодо застосування
Дієтична добавка до раціону харчування – додаткове джерело вітамінів та мінеральних речовин; сприяє нормалізації функціонування шлунково-кишкового тракту, виведенню з організму токсичних речовин, має детоксикаційні властивості.
Не є лікарським засобом.
Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Спосіб застосуван
Придбати Антидот Baum Pharm пор. д/сусп. орал. по 2 г №20 у пак. можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Антидот Baum Pharm пор. д/сусп. орал. по 2 г №20 у пак. серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Антидот Baum Pharm пор. д/сусп. орал. по 2 г №20 у пак., а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Антидот Baum Pharm пор. д/сусп. орал. по 2 г №20 у пак.?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Антидот Baum Pharm пор. д/сусп. орал. по 2 г №20 у пак.?” перед замовленням препарату.