Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
---|---|
Кому можна: | Дорослим |
Температура зберігання: | від 5°C до 25°C |
---|
Спрей для ніг "Тербіфут" засіб гігієнічно-профілактичний
Склад
Aqua, Isopropyl Alcohol, Macrogol 400, Propylene Glycol, Terbinafine Hydrochloride.
Показання до використання
Грибкові інфекції шкіри, спричинені дерматофітами, такими як Trichophyton (Trichophyton rubrum, Trichophyton mentagrophytes, Trichophyton verrucosum, Trichophyton violaceum), Microsporum canis і Epidermophyton floccosum, міжпальцева епідермофітія стоп («стопа атлета»); профілактика мікозів, в тому числі при гіпергідрозі (підвищеної пітливості); профілактика грибкової інфекції в осіб, які ведуть активний спосіб життя, багато подорожують, відвідують басейн, сауну, лазню, фітнес-центр та інші громадські місця, де висока ймовірність інфікування при ходінні по підлозі босими ногами.
Спосіб застосув
Придбати Тербіфут Baum Pharm спрей для ніг по 30 мл у флак. можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Тербіфут Baum Pharm спрей для ніг по 30 мл у флак. серед різних аптек міста становить 159.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Тербіфут Baum Pharm спрей для ніг по 30 мл у флак., а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Тербіфут Baum Pharm спрей для ніг по 30 мл у флак.?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Тербіфут Baum Pharm спрей для ніг по 30 мл у флак.?” перед замовленням препарату.