Клініку оцінюємо на сто балів! В клініку зверталися вже не перший раз, нам подобаються лікарі. Бойко Надія Сергіївна - хороший професіонал, рекомендую всім! Перше враження по лікарю чудове
Андрій 08 Апрель 2025
Лікар, Ріщук Світлана Миколаївна, компетентний у своїй справі, приємна в спілкуванні, ми задоволені прийомом. В клініці все добре, все на висоті, зауважень не було
Іоланта 07 Апрель 2025
Сміюха Тетяна Олександрівна уважна, дуже позитивна людина, вислухала мою скаргу, порадила які потрібно здати аналізи та звернула увагу на деякі моменти мого здоров'я. Я задоволена візитом
Лариса 04 Апрель 2025
Лікар, Савчук Альона Петрівна, дуже сподобалася, гарно все розказала, назначила лікування, все було гарно, прийом сподобався. Клініка працює на відмінно, все чітко по запису і без очікування
Лариса 04 Апрель 2025
В клініку зверталася до нейрохірурга. Лікар, Обертинський Віталій Антонович, дуже тактовний, дуже уважний. Було назначено лікування, я дуже задоволена лікарем, прийом сподобався.
Аліна 29 Март 2025
Савчук Альона Петрівна мені дуже подобається. Це був не перший мій візит, призначення лікування мені підійшло. Я задоволена візитом.
Наталія 27 Март 2025
Візит пройшов доволі чудово у цій клініці. Сподобалося що у клініці заздалегідь нагадують що має бути візит, для людей, які можуть забути - це досить зручно. Загалом дуже все сподобалося.
Віктор 14 Март 2025
Мені сподобався сервіс, обслуговування, лікар та консультація, дякую.
Олександр 06 Март 2025
Мені все сподобалося, лікарка уважна, професійна, компетентна, прийом гарний, клініка також мені сподобалася, дякую, звертатимуся в разі потреби!