add_box Акушерство Андрология Гинекология Дерматология Кардиология Косметология ... еще
Оплата карточкой
Інститут планування сім’ї (IPF) - багатопрофільний медичний центр, головним напрямком діяльності якого є лікування жіночого та чоловічого безпліддя. У клініці ведуть прийом досвідчені лікарі, працює власна діагностична лабораторія та кріо банк для зберігання гамет та ембріонів. У центрі проводять процедури ЕКЗ, практикуються комбіновані репродуктивні програми, у тому числі сурогатне материнство та донорство
Все добре загалом було у цій клініці, всім залишилася задоволена. Тільки є один нюанс, перед візитом в цю клініку, потрібно розповідати про те як саме можна дістатися за цією адресою у саму клініку. Тому по даній адресі клініки є ще шість корпусів державної установи й шукати цю клініку дуже незручно.
Мирослава 17 Ноябрь 2025
Все було добре на візиті, дякую. Мені все сподобалося, задоволена лікарем, Жаліба Інна Віталіївна, завжди до неї звертаюся.
В цій клініці я лікуюся вже давно, раніше у мене був інший лікар. Вперше я попала до лікаря Желіба Інни Віталіївни. Лікар мені сподобався, доволі досвідчений, заплановано повторний прийом, я задоволена лікарем
Ірина 23 Апрель 2025
Була на консультації в лікаря гінеколога Желіби Інни Віталіївни. Дуже задоволена візитом, дуже гарний, приємний і уважний спеціаліст, мені все сподобалось. Дякую.
Кіра 22 Апрель 2025
Була не вперше уже в цій клініці. Мені тут дуже все подобається. Адміністратори на рецепції прекрасно виконують свою роботу, обслуговування у клініці хороше. Візит пройшов чудово.
Альона 10 Апрель 2025
Загалом якщо брати клініка цілком непогана. Але довелося очікувати більш як двадцять хвилин, хоча на візит ми приїхали вчасно і також перед візитом попереджали, щоб нам потрібно попасти на візит вчасно, щоб ми могли щось собі спланувати. Ось це не дуже сподобалося.