Многопрофильный медицинский центр для взрослых и детей. Доступны консультативные услуги, диагностические и лабораторные исследования, вакцинация, ведение беременности и т.д. Одним из основных направлений является хирургия одного дня – малоинвазивные операции, позволяющие пациенту вернуться к обычной жизни уже через несколько часов после хирургического вмешательства. Клиника оборудована хорошей операционной и комфортной палатой.
Баранчук Яна Володимирівна - дуже уважний лікар, ставиться дуже уважно до всіх невеличких деталей. Візит пройшов максимально добре у цього лікаря. Клініка мені також дуже подобається, лікуємося тут усією сім'єю.
Ангеліна 08 Июль 2026
Лікар, Земляна Олена Миколаївна, дуже приємна в спілкуванні, дуже гарне спілкування, мені все сподобалося. Клініка супер!
Ілона 01 Июль 2026
Лікар, Кучер Дарина Миколаївна, мені дуже сподобалася, гарне ставлення до пацієнтів, дуже акуратна, ввічлива. Планую стати на облік до лікаря. В клініці все супер
Лариса 01 Июль 2026
Лікар дуже уважний та ввічливий допомогає вирішити всі питання. Все було добре
Людмила 30 Июнь 2026
Лікар, Чалий Микола Вікторович, компетентний, уважний. Від лікаря відчувається аура доброзичливості. Дякую лікарю.
Ірина 27 Июнь 2026
Все швидко, чисто, все добре.
Ірина 17 Июнь 2026
Клініка чудова, дуже комфортна, я наче в іншому світі побувала, дуже сподобалася. Чисто, світло, привітна дівчинка на ресепшен. В клініці все супер!
Владислав 03 Июнь 2026
Не вперше вже звертаюся у цю клініку за допомогою, мені тут дуже все подобається.
Василь 25 Май 2026
Все гарно, було на візиті в лікаря, Молдаваненко Ольга Борисівна.
Марія 18 Май 2026
Нам все сподобалося. Були на прийомі у лікаря Аметової Олени Анатоліївни. Лікар працював дуже уважно, провів повне обстеження, дав всі можливі рекомендації, надав повну і вичерпну відповідь щодо нашої ситуації. Ми всім задоволені