add_box Акушерство Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Косметологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Багатопрофільний медичний центр для дорослих і дітей. Доступні консультативні послуги, діагностичні і лабораторні дослідження, вакцинація, ведення вагітністі та ін. Одним з основних напрямків є Хірургія одного дня - малоінвазивні операції, що дозволяють пацієнтові повернутися до звичайного життя вже через кілька годин після хірургічного втручання. Клініка обладнана гарною операційною та комфортними палатами.
Клініка дуже сподобалася, дівчата на рецепції дуже привітні та завжди допоможуть, дійсно хороші люди. Трішки запізнилася на обстеження, але у клініці пішли на зустріч, тихенько змістили чергу і все мені провели. Клініка насправді дуже класна, дякую за чудову роботу.
Леонід 19 Червень 2025
Сподобалось відношення лікаря.
Світлана 17 Червень 2025
Попов Евген Володимирович компетентний фахівець, все швидко зробив. Я задоволена послугами, дякую
Людмила 13 Червень 2025
Ми дуже задоволені візитом в клініку. Сподобалося гарне ставлення до пацієнтів, в клініці дуже грамотні та уважні лікарі. Зверталися в клініку до кардіолога і до гастроентеролога, все сподобалося, будемо звертатися ще
Ольга 07 Червень 2025
У клініці цій нам дуже все сподобалося, є дитячий куточок - це дуже зручно. Також всі дуже привітні та приємні у спілкуванні, як медперсонал, так і лікарі. Дякуємо за допомогу та чудовий візит.
Тетяна 05 Червень 2025
У клініці нам дуже все сподобалося, все дійсно було чудово. Медперсонал та лікарі уважні та хороші спеціалісти, які добре знають як виконувати свою роботу. Візитом залишилися задоволені. Дякуємо.
Ірина 24 Травень 2025
Клініка дуже сподобалась.
Сергій 19 Травень 2025
Залишився дуже задоволений візитом в цю клініку. Також хотілось би виділити лікаря Блінцова Євгенія Борисовича - надзвичайно кваліфікований лікар та толковий дійсно спеціаліст. Візит пройшов добре.