Taurt Medical

Відгуки про клініку Taurt Medical

Медичний центр
207відгуків
add_box Акушерство Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Косметологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Багатопрофільний медичний центр для дорослих і дітей. Доступні консультативні послуги, діагностичні і лабораторні дослідження, вакцинація, ведення вагітністі та ін. Одним з основних напрямків є Хірургія одного дня - малоінвазивні операції, що дозволяють пацієнтові повернутися до звичайного життя вже через кілька годин після хірургічного втручання. Клініка обладнана гарною операційною та комфортними палатами.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : 8:00 - 15:00
пров. Корабелів, 2Бна карті
Заводський
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
82 відгуки
Інна 08 Грудень 2025
Все хорошо було на візиті, в клініці тепло, затишно, чисто.
Леонід 02 Грудень 2025
Рой Сергій Сергійович уважно вислухав мої скарги і давав корисні для мене поради. Рекомендую
Максим 27 Листопад 2025
Обслуговування в клініці хороше, в приймальні дуже культурний персонал, дівчата дуже ввічливі, уважні. Лікар, Чалий Микола Вікторович, уважно вислухав мої потреби та скарги, назначив лікування. УЗД зробили дуже добре, все показали на екрані, все пояснили. Я задоволений візитом в клініку
Світлана 24 Листопад 2025
Були на консультації в Островської Вікторії Володимирівни, невролога, все пройшло добре, ставимо п'ятірку за візит. Клініка дуже гарна, лікарка також, назначила нам лікування, дякуємо!
Артем 12 Листопад 2025
Прийом у лікаря пройшов добре. Лікар, Пилипчук Олександр Володимирович, пояснив що саме  з дитиною, все розповів, проконсультував. Повністю задоволені. Хороша клініка, були в клініці не перший раз, нам клініка подобається
Дамір 11 Листопад 2025
Лікар, Баранчук Яна Володимирівна, тактильна людина, все зрозуміло розповідає, дуже добре ставилась до дитини, з лікарем було комфортно. Клініка дуже добра, дуже все сподобалось
Олександр 11 Листопад 2025
В клініці дуже зручно, комфортно. Лікар, Чалий Микола Вікторович, спеціаліст високого рівня. Я отримав всі рекомендації, лікар назначив здати аналізи, планую звернутись до лікаря на повторний прийом
Вікторія 09 Листопад 2025
Баличева Юіля Володимирівна чудовий лікар, консультація у неї пройшла доволі швидко та професійно, нарікань ніяких немає. Сервіс у клініці сподобався, візит пройшов тут чудово.
Людмила 30 Жовтень 2025
Я записувалась до Григурко Дар'ї Олександрівни на консультацію, все пройшло дуже добре, мені консультація сподобалась, клініка досить комфортна, лікарка також дуже гарна. Дякую.
Інна 29 Жовтень 2025
Все добре було на візиті у клініку.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 chevron_right