add_box Акушерство Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Косметологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Багатопрофільний медичний центр для дорослих і дітей. Доступні консультативні послуги, діагностичні і лабораторні дослідження, вакцинація, ведення вагітністі та ін. Одним з основних напрямків є Хірургія одного дня - малоінвазивні операції, що дозволяють пацієнтові повернутися до звичайного життя вже через кілька годин після хірургічного втручання. Клініка обладнана гарною операційною та комфортними палатами.
Клиника хорошая, чистая и аккуратная. Пожелание клинике: организовать шкафы для личных вещей пациентов с ключом. В клинику приходит много людей, место для личных вещей есть, но ответственность за сохранность клиника не несет. Девочки на ресепшен вежливые
Вікторія 12 Лютий 2025
Обслуговування в клініці влаштувало, дякую.
Тетяна 11 Лютий 2025
Були на прийомі в гастроентеролога Валецького Микити. Ми залишились дуже задоволені, лікар дуже уважний та приємний, надав якісну консультацію, це перший лікар, який дійсно вислухав нас.
Світлана 05 Лютий 2025
Меня консультировал доктор Рой Сергей Сергеевич. Очень хороший доктор, все объяснил, ознакомился с результатами анализов, назначил лечение. Я очень довольна доктором!
Дмитро 05 Лютий 2025
В клініці все було чудово, планую подальше лікування , дякую.
Ірина 29 Січень 2025
Клініка мені дуже сподобалася. Дуже приємні люди працюють у цій клініці, все мені чітко та лаконічно пояснили, дійсно все було досить зрозуміло.
Діана 27 Січень 2025
Мені сподобалося, що в клініці дуже привітні дівчатка на ресепшен. Лікар, Бойко Валерія Олегівна, висококваліфікована, надала консультацію, яку я і хотіла. Хороша клініка і гарне обслуговування
Ліна 23 Січень 2025
Все добре було у клініці. Всі доволі були уважні, як медперсонал, так і лікарі. Все що я хотіла отримати, я отримала сповна. Мені надали усі потрібні медичні послуги.
Софія 13 Січень 2025
Прийом пройшов чудово. Лікар, Кирильчук Тетяна Григорівна, все пояснила і розказала, зауважень не було. В клініці персонал уважний, в усьому допомагають, відповідають на всі питання
Констянтин 11 Січень 2025
Чудові спеціалісти, чудова клініка, я навіть не знала, що в нас є така клініка, з таким широким спектром послуг. Я дуже задоволена, що знайшла вас, обов'язково буду звертатись ще.