Медичний центр «ОН Клінік» Миколаїв - це сучасний багатопрофільний медичний заклад, що працює за стандартами європейських країн світу. Головною спеціалізацією даного медичного центру є є застосування безболісних і безопераційних методик лікування захворювань
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Неврологія Оториноларингологія Офтальмологія ... ще
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Неврологія Ортопедія Оториноларингологія ... ще
Дитяче відділення ОН Клінік Миколаїв є цілодобовим медичним закладом з європейським рівнем обслуговування. В даному відділенні клініки працюють лікарі всіх спеціальностей необхідних для повного медичного обстеження в найкоротші терміни. Так само в дитяче відділення ОН Клінік Миколаїв присутній лабораторія де можна зробити всі необхідні аналізи
add_box Гінекологія Мамологія Неврологія Пластична хірургія УЗ-діагностика Флебологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
«ОН Клінік Миколаїв» надає доступний і широкий спектр медичних послуг для всіх пацієнтів. У нас застосовують безпечні інноваційні методи оперативного лікування та проводять діагностичні обстеження виключно на сертифікованому обладнанні. В нашому медичному центрі варто виділити персонал з ввічливим ставленням та власний операційний блок, де виконують хірургічні втручання різного профілю.
Багатопрофільний медичний центр для дорослих і дітей. Доступні консультативні послуги, діагностичні і лабораторні дослідження, вакцинація, ведення вагітністі та ін. Одним з основних напрямків є Хірургія одного дня - малоінвазивні операції, що дозволяють пацієнтові повернутися до звичайного життя вже через кілька годин після хірургічного втручання. Клініка обладнана гарною операційною та комфортними палатами.
Медичний центр «Zdravo» — ваш простір доказової медицини та комфорту у Миколаєві. Втомилися від нескінченних черг, суперечливих діагнозів та призначень «про всяк випадок»? Ми створили «Zdravo», щоб змінити ваше уявлення про візит до лікаря. У нас ви знайдете: – Турботу замість байдужості: наші лікарі (гінекологи, неврологи, кардіологи, дерматологи) приділяють кожному пацієнту стільки часу, скільки потрібно для ретельного розбору проблеми. – Доказовий підхід: ніяких зайвих аналізів чи неефективних ліків — лише те, що дійсно працює згідно зі світовими протоколами. – Сучасну діагностику: експертне УЗД та власна лабораторія дозволяють отримати точний результат в одному місці. – Психологічний спокій: відсутність черг, сучасний інтер’єр та привітний сервіс роблять лікування легким. Ми лікуємо не хворобу, а людину. Обирайте зручний час та записуйтеся прямо зараз — поверніть собі здоров’я без зайвих стресів разом зі «Zdravo»!
add_box Гінекологія Дерматологія Кардіологія Неврологія Оториноларингологія Терапія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
add_box Гінекологія Дерматологія Кардіологія Неврологія Оториноларингологія Педіатрія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
add_box Гінекологія Дерматологія Кардіологія Неврологія Оториноларингологія Травматологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Компанія «Медична Зірка» – всеукраїнська мережа медичних закладів, що надає первинну медичну допомогу. У компанії працюють сімейні лікарі, терапевти та педіатри. Медична Зірка співпрацює з НСЗУ за договором про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій та безоплатно надає медичні послуги, пов’язані з первинною медичною допомогою, відповідно до постанови КМУ №1440 від 29 грудня 2021 року «Деякі питання реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення».
Медичний центр «Active-Medical» є одним з провідних лікувальних установ міста Миколаєва. Центр надає послуги з 18 медичних напрямків. Також тут проводять і діагностичні дослідження, такі як УЗД, колоноскопія, гастроскопія, уретроскопія, ЕКГ та інше. У клініці проводять більше 50 видів операцій за такими напрямками: гінекологія, проктологія, флебологія, урологія та отоларингологія.
Лечебно-диагностический центр «Медиса-Н» – это клиника, которая работает более 16 лет на рынке медицинских (традиционных и нетрадиционных) услуг города Николаева. Компьютерная диагностика взрослых и детей по модифицированной методике Фолля с установлением и последующим устранением причин заболевания, индивидуальный подбор и изготовление информационных и гомеопатических препаратов всегда способствует качественному лечению и работает на продолжительную перспективу.
Медицинский центр «Панацея» является современным широкопрофильным центром медицинской помощи, где прием ведут доктора с огромным клиническим опытом, применяя передовые и инновационные методики лечения. Так, в «Панацее» проводится уникальная ультразвуковая томография молочных желез, терапевтическая прессотерапия, лечение эректильной дисфункции лазеротерапией, пациенты могут проходить лечение на дневном стационаре
Приватний кабінет «Мануальна терапія» надає послуги висококваліфікованого лікаря, спрямовані на лікування хвороб хребта, а також внутрішніх захворювань. В його стінах проводиться робота по таким медичним напрямки, як терапія, мануальна терапія і рефлексотерапія. Пацієнтів приймає лікар Ситник Віталій Петрович, який може похвалитися 20-річним досвідом роботи, протягом якого він вилікував сотні пацієнтів з такими діагнозами, як остеохондроз, защемлення сідничного нерва, плексити, а також різні внутрішні хвороби.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 21:00
пр. Богоявленський, 202на карті
Корабельний
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Медицинский центр «Сертал» специализируется на костно-суставной системе (лечение остеохондрозов, суставов сколиозов, артроза, артритов и др.). В его стенах можно пройти УЗИ (с приставкой для осмотра костно-суставной системы – позвоночника, грыжи, протрузий, разрывов менисков, связок, мышц, бурсит), а также другие исследования, помогающие увидеть общую картину заболевания.
У стінах лікувально-діагностичного центру «Скіф» досвідчені фахівці займаються немедикаментозним лікуванням різних хвороб за профілем неврології, терапії, кардіології, пульмонології. У «Скіфі» проводять мікрохвильову спектроскопію, термовізіонні обстеження, неінвазивні обстеження організму за допомогою компресійної осціллометрії «Скіф».