Іван Степанович — спеціаліст в області діагностування захворювань за допомогою УЗ-дослідження органів черевної порожнини, щитоподібної залози, молочних залоз, нирок, печінки, сечового міхура і. т. д. Слід відмітити, що в компетенцію цього спеціалиста також входить діагностування захворювань методами рентгенографії та доплерографії
Ірина Андріївна спеціалізується на загальній стоматології. Проводить відновлення тканин зуба пломбувальними матеріалами, медикаментозну обробку кореневих каналів, пломбування кореневих каналів, фторування зубів, покриття зубів герметиком, видалення зуба, місцеве знечулення та багато інших процедур різних рівнів складності. Досвід роботи в медицині — понад 10 років.
Лікар оториноларинголог першої категорії Драбик Надія Романівна має великий досвід роботи. Професійно проводить промивання лакун мигдаликів, промивання вух, промивання носоглотки шляхом переміщення, консультування.
Ирина Фиалка – специалист по логопедии. Услуги, предоставляемые врачом, это постановка звуков, запуск речи, логопедический массаж, коррекция звукопроизношения. Работает с детьми от 3 до 15 лет.