Вишневое
Врач онлайн
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Врач Акушер-гинеколог Диденко Марина Владимировна на Doc.ua
4.1

Отзывы о Диденко Марина Владимировна

Врач первой категории
Отзывов: 4
Консультация от650 грн
Почему я работаю врачом? Я врач акушер-гинеколог, и уже 13 лет причастна к таинству появления на свет нового человека. Моя главная задача – сохранить и поддержать здоровье женщины. Мне очень хотелось, чтобы мои пациентки понимали, насколько они прекрасны, любили себя заботиться о своем здоровье. В этом мое призвание.
4.1
Рейтинг врача
Отзыва

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче отзыва

Ліана 02 Ноябрь 2024
Знаю Марину Володимирівну Діденко як кваліфікованого, перспективного, молодого спеціаліста. Вже не один рік лікуюсь у неї - їжджу до неї на прийом аж із Сумщини. Бо маю всі підстави довіряти їй. Рекомендую цього лікаря всім жінкам, які дійсно турбуються про власне здоровʼя
Юлія 22 Октябрь 2024
Доброго дня! Зверталась на онлайн-консультацію до лікаря акушер-гінеколога Діденко Марини Володимирівни! Консультація пройшла на найвищому рівні. На всі мої питання лікар надала чітку відповідь і сказала як діяти в подальшому. Пишаюсь високим рівнем професійності і обізнаності у своїй роботі! Щиро дякую за вчасне доречне призначення лікування.
check Проверенный пациент Онлайн-визит
Анастасія 19 Октябрь 2024
Обожнюю лікаря Диденко Марину Володимирівну, бо вже не перший раз звертаюсь саме до неї. Дуже кваліфікований, уважний, компетентний лікар, все на найвищому рівні
Наталія 15 Октябрь 2024
Марина Володимирівна це лікар, до якого ти завжди ідеш з посмішкою, бачиш результати лікування та впевнений у високопрофесійності прийому та призначень. Раніше їздила за сотні кілометрів щоб потрапити на прийом, тепер дуже рада бачити її в Універсум клінік у Вишневому. Вже декілька років незамінний для мене лікар. Дякую!

Врачи поблизости

Все врачи Вишневое