Дякую за ваш відгук.
Шкодую, що після консультації у вас залишилися негативні враження. Хочу пояснити свою позицію.
Під час огляду та за результатами мікроскопічного дослідження були виявлені виражені ознаки запального процесу, зокрема значне підвищення рівня лейкоцитів. Саме це стало підставою для рекомендації щодо лікування запалення.
Під час консультації я не стверджувала, що причиною запального процесу є виключно хламідійна інфекція. Було рекомендовано насамперед усунути бактеріальне запалення, а подальшу тактику щодо хламідій визначати з урахуванням клінічної картини та результатів додаткових обстежень.
Результати лабораторних досліджень можуть відрізнятися залежно від методу дослідження, виду біологічного матеріалу, умов його забору та інших чинників. У вашому випадку досліджувався урогенітальний зішкріб. Саме тому під час встановлення діагнозу та визначення тактики лікування лікар оцінює сукупність даних: скарги пацієнта, результати огляду, клінічні прояви та лабораторних досліджень.
Щодо оплати аналізів: кошти були перераховані на мою банківську картку виключно як спосіб оплати лабораторного дослідження з подальшою передачею їх до лабораторії. Дослідження виконувалося лабораторією, а результати були оформлені та видані на її офіційному бланку.
Поважаю ваше право на отримання другої лікарської думки та проведення додаткових обстежень. Бажаю вам міцного здоров'я.
check Проверенный пациент Визит в клинику