Сервіс DOC.ua повністю безкоштовний для пацієнтів
Расписание на:
Врач: Наконечний Андрій Богданович. Онлайн запись к врачу на сайте Doc.ua ‎(032) 253-07-07

Відгуки про лікаря Наконечний Андрій Богданович

Дерматовенеролог, Дерматолог, Хірург, Венеролог, Уролог

Врач высшей категории.

  • лет опыта, 20
  • Взрослые и дети,
Медицинский центр «Венера»

вул. Кос-Анатольського, 4. На карті

Сихівський

400 грн
Расписание на:

Врач работает по предварительной записи
Оставьте заявку на желаемое время

Рейтинг врача
4.8

К-сть відгуків

90
Рекомендації

76

5

Рейтинг лікаря розраховується на основі реальних відгуків пацієнтів

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Усі відгуки достовірні і отримані в результаті опитування пацієнтів, що побували на прийомі у лікаря

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Спасибі, мені все зрозуміло

Рекомендую

Лікар має хороший досвід роботи, прислуховувався до моєї проблеми, назначив курс лікувань. Все пройшло добре

Владислав, 11.08.2020

Рекомендую

Я дуже вдячна. Дуже гарний був прийом. Все було дуже добре, на вищому рівні.

Дмитро, 12.02.2020

Рекомендую

Задоволений лікарем, привітний лікар.Виписав лікування.

Роман, 22.01.2020

Мені зараз важко сказати , ми ще лікуємося і результат є.

Нестор, 13.06.2019

Не рекомендую

Сидить, як президент у кріслі! Замість того, щоб нормально вислухати чи поставити запитання, направляє здати аналізи, за великі гроші. Все гарно та пафосно, ціни приємно вражають, а ще більше, недбале ставлення до пацієнтів та відсутність бажання допомогти, принаймні вислухати! Не професійно, з боку лікаря, не поставити запитань про симптоми.

Юрій, 03.01.2019

Рекомендую

Пройшло все добре, прийомом задоволений.

Дмитро, 05.12.2018

Мене все задовольнило, прийом пройшов нормально.

Євгеній, 01.09.2018

Рекомендую

Сподобався як людина і лікар, в разі чого - буду звертатися саме до нього.

Юрий, 17.05.2018

Рекомендую

Все нормально, персонал нормальний, лікар нормальний, оглянув, все добре.

Владислав, 07.05.2018

Не рекомендую

Я прийшов до нього на прийом вже з результатами аналізів і з виявленою проблемою, мені потрібно було його призначення лікування. Але лікар направив мене ще раз на аналізи, хоча вони мені не потрібні і на моє прохання виписати лікування він сказав: "Нехай тобі виписують лікування там, де ти здавав ці аналізи". Я дуже незадоволений!

Владислав, 24.03.2018

Все було нормально, нічого поганого сказати не можу.

Михайло, 24.10.2017

Трішки халатно віднісся до проблеми, було неприємно.

Лілія, 24.10.2017

Рекомендую

Мені не сподобалось те, що лікар якось так грубовато почав зі мною розмовляти, почав казати, що я щось неправильно роблю. Я це розумію і хотів вирішити проблему. Ну, звичайно, ми вирішили, зробили все, що потрібно, але коли він робив прокол, трошки не акуратно його зробив. Ну, я розумію, що таке буває, але основне зауваження, щоб до пацієнтів більш уважно ставилися, з повагою.

Богдан, 14.02.2017

Не рекомендую

Спочатку я заплатив 300 грн за прийом 30 секундний (без огляду), де менi виписали здати аналiзи (обов'язково в цiй самiй клiнiцi). Я вiдмовився i пiшов здавати у велику сертифiковану лабораторiю. Коли я повернувся з аналiзами, то перше, що я почув: "Ви повиннi заплатити 500 гривень за рецепт для лiкування, так як ви здавали аналiзи не у нас". Я заплатив знову за 30 секундну консультацiю (без огляду) 500 гривень, де я отримав листочок з рецептом. Один iз двох виписаних лiкiв - курс уколiв, якi "бажано зробити у них в клiнiцi" i коштують 5600 гривень за курс. Цi лiки винайденi в "СРСР" i навiть не мають мiжнародної патентованої назви (вiдповiдно доказова база дорiвнює ефекту плацебо, тобто з такою ж ефективнiстю можна випити теплої солодкої води), вже не кажучи, що вони вiд хвороби, якiй немає науково-доказового лiкування у свiтi. Пiдсумовуючи, за 800 гривень я отримав направлення лiкуватися "гомеопатiєю" за 5600 гривень. Я не задоволений!

Александр, 30.11.00-1
Чому Ви не можете залишити відгук? Відгуки на сайті можуть залишати тільки пацієнти, що побували на прийомі у лікаря. Це виключає публікацію замовних і неправдивих відгуків. Ми збираємо відгуки шляхом обдзвону реальних пацієнтів, які відвідали лікаря, записавшись через наш сервіс.
Лікарі поблизу

Врач высшей категории. Кандидат медицинских наук.

Уролог

Личаківський

5.0

Врач высшей категории. Кандидат медицинских наук.

Хірург

Галицький

4.9

Врач первой категории.

Уролог

Франківський

4.9

Врач высшей категории.

Хірург

Галицький

4.9

Врач высшей категории. Доктор медицинских наук.

Хірург

Галицький

4.9