Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов
Расписание на:
Врач: Наконечний Андрій Богданович. Онлайн запись к врачу на сайте Doc.ua ‎(032) 253-07-07

Отзывы о враче Наконечний Андрій Богданович

Дерматовенеролог, Дерматолог, Хирург, Венеролог, Уролог

Врач высшей категории.

4.8
98 отзывов 20 лет опыта
  • лет опыта, 20
  • Взрослые и дети,
Медицинский центр «Венера»

вул. Кос-Анатольського, 4. На карте

Сихівський

500 грн
Расписание на:

В этой клинике у врача нет онлайн-расписания
Оставьте заявку и мы перезвоним в ближайшее время

Рейтинг врача
4.8

Кол-во отзывов

98
Рекомендации

81

5

Рейтинг врача рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Рекомендую

Лікар має хороший досвід роботи, прислуховувався до моєї проблеми, назначив курс лікувань. Все пройшло добре

Владислав, 11.08.2020

Рекомендую

Я дуже вдячна. Дуже гарний був прийом. Все було дуже добре, на вищому рівні.

Дмитро, 12.02.2020

Рекомендую

Задоволений лікарем, привітний лікар.Виписав лікування.

Роман, 22.01.2020

Мені зараз важко сказати , ми ще лікуємося і результат є.

Нестор, 13.06.2019

Не рекомендую

Сидить, як президент у кріслі! Замість того, щоб нормально вислухати чи поставити запитання, направляє здати аналізи, за великі гроші. Все гарно та пафосно, ціни приємно вражають, а ще більше, недбале ставлення до пацієнтів та відсутність бажання допомогти, принаймні вислухати! Не професійно, з боку лікаря, не поставити запитань про симптоми.

Юрій, 03.01.2019

Рекомендую

Пройшло все добре, прийомом задоволений.

Дмитро, 05.12.2018

Мене все задовольнило, прийом пройшов нормально.

Євгеній, 01.09.2018

Рекомендую

Сподобався як людина і лікар, в разі чого - буду звертатися саме до нього.

Юрий, 17.05.2018

Рекомендую

Все нормально, персонал нормальний, лікар нормальний, оглянув, все добре.

Владислав, 07.05.2018

Не рекомендую

Я прийшов до нього на прийом вже з результатами аналізів і з виявленою проблемою, мені потрібно було його призначення лікування. Але лікар направив мене ще раз на аналізи, хоча вони мені не потрібні і на моє прохання виписати лікування він сказав: "Нехай тобі виписують лікування там, де ти здавав ці аналізи". Я дуже незадоволений!

Владислав, 24.03.2018

Все було нормально, нічого поганого сказати не можу.

Михайло, 24.10.2017

Трішки халатно віднісся до проблеми, було неприємно.

Лілія, 24.10.2017

Рекомендую

Мені не сподобалось те, що лікар якось так грубовато почав зі мною розмовляти, почав казати, що я щось неправильно роблю. Я це розумію і хотів вирішити проблему. Ну, звичайно, ми вирішили, зробили все, що потрібно, але коли він робив прокол, трошки не акуратно його зробив. Ну, я розумію, що таке буває, але основне зауваження, щоб до пацієнтів більш уважно ставилися, з повагою.

Богдан, 14.02.2017

Не рекомендую

Спочатку я заплатив 300 грн за прийом 30 секундний (без огляду), де менi виписали здати аналiзи (обов'язково в цiй самiй клiнiцi). Я вiдмовився i пiшов здавати у велику сертифiковану лабораторiю. Коли я повернувся з аналiзами, то перше, що я почув: "Ви повиннi заплатити 500 гривень за рецепт для лiкування, так як ви здавали аналiзи не у нас". Я заплатив знову за 30 секундну консультацiю (без огляду) 500 гривень, де я отримав листочок з рецептом. Один iз двох виписаних лiкiв - курс уколiв, якi "бажано зробити у них в клiнiцi" i коштують 5600 гривень за курс. Цi лiки винайденi в "СРСР" i навiть не мають мiжнародної патентованої назви (вiдповiдно доказова база дорiвнює ефекту плацебо, тобто з такою ж ефективнiстю можна випити теплої солодкої води), вже не кажучи, що вони вiд хвороби, якiй немає науково-доказового лiкування у свiтi. Пiдсумовуючи, за 800 гривень я отримав направлення лiкуватися "гомеопатiєю" за 5600 гривень. Я не задоволений!

Александр, 30.11.00-1
Почему Вы не можете оставить отзыв? Отзывы на сайте могут оставлять только пациенты, побывавшие на приеме у врача. Это исключает публикацию заказных и неправдивых отзывов. Мы собираем отзывы путем обзвона реальных пациентов, которые посетили врача, записавшись через наш сервис.
Врачи поблизости

Врач высшей категории. Кандидат медицинских наук.

Хирург

Галицький

4.9

Врач высшей категории. Кандидат медицинских наук.

Уролог

Личаківський

5.0

Врач высшей категории. Кандидат медицинских наук.

Уролог

Личаківський

4.9

Врач высшей категории.

Хирург

Галицький

4.9

Врач высшей категории. Доктор медицинских наук.

Хирург

Галицький

4.9