Врач Стоматолог, Хирург, Челюстно-лицевой хирург Рыбак Василий Анатольевич  на Doc.ua
4.7

Отзывы о Рыбак Василий Анатольевич

Василий Анатольевич специализируется на хирургической стоматологии и челюстно-лицевой хирургии. Выполняет пластику мягких тканей лица, удаление доброкачественных новобразований челюстей и мягких тканей лица, удаление зубов мудрости, дентальную имплантацию и др. Занимается лечением гайморита, кист, атеромы, переломов верхней и нижней челюсти, ретенции, дистопии зубов, адентии, рубцовых изменений мягких тканей лица
4.7
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче отзывов

Евгения 13 Апрель 2021
Виталий 22 Февраль 2021
Милана 04 Январь 2021
Направлено в клинику
Оксана 09 Декабрь 2020
Пробула в клініці +- хвилин 30, з яких: до 10хв я заповнювала папірці на згоду про назначене лікування і тд. Що мене найбільше обурило, що на одному з аркушу було чорно по білому написано, що це потрібно заповнити з лікарем, а не самому біля рецепції!!! Я заздалегідь записалась на визначений час. Але переді мною бігали то одна жінка до лікаря, то інша. Можна напевно було і не записуватись так прийти.. за це клініка не сподобалась + я була перший раз, ледь знайшла, ніяких знаків. Нарешті я ввійшла в кабінет до лікаря, він сказав сідайте і вийшов кудись...ну ок, потім через пару хвилин вернувся, подивився на мою проблему, сказав пару слів що це, почав був казати які аналізи здавати, але тут знову в нього явились більш важливіші справи і пішов кудись. Його асистент, щоб не було незручной мовчанки, почав мене щось розпитувати (уже незрозуміло хто там лікар якщо чесно), потім подивився мою проблему (область губ) і разом чомусь давай зуби дивитись і казати що мол у мене карієс. Я прийшла не з цією проблемою!!!!Нарешті через хв 10 прийшов лікар!!! Я почала витягати,а що мені треба зробити, які аналізи і тд.. все.. Ніякої уваги, някої вічливості і поваги!!!! Я заплатила гроші за оце!! Нікому ніколи не порекомендую цього лікаря !!!!
Анастасия 09 Декабрь 2020
Катерина 24 Ноябрь 2020
Валентина 12 Ноябрь 2020
Врач очень профессиональный, все четко объяснил, даже больше чем я ожидала. Даже прокомментировал сопутствующие вопросы. Дал рекомендации, очень довольна.
Роман 02 Июль 2020
Сподобалось, що лікар всю увагу мені приділив. Яка мені потрібна була. Він був до мене привітливий, він був усміхнений.
Інна 01 Июль 2020

Врачи поблизости